ΗΠΑ: Νεκροί 2 αστυνομικοί από πυρά ενόπλου σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο

ΗΠΑ: Νεκροί 2 αστυνομικοί από πυρά ενόπλου σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο

ΗΠΑ: Νεκροί 2 αστυνομικοί από πυρά ενόπλου σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο

Δύο αστυνομικοί που εγγυώνταν την ασφάλεια των χώρων μικρού ιδιωτικού πανεπιστημίου στην πολιτεία Βιρτζίνια, στις ανατολικές ΗΠΑ, σκοτώθηκαν από πυρά ενόπλου, ο οποίος έχει πλέον συλληφθεί, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

«Αγαπητοί στους φοιτητές»

Κατόπιν ο δράστης τράπηκε σε φυγή προτού συλληφθεί και κατασχεθούν τα όπλα του, συνέχισε (στη φωτογραφία, επάνω, του Daniel Lin/Daily News-Record Via AP, αστυνομικοί προσεγγίζουν ύποπτο στις όχθες ποταμού μετά το μακελειό).

Φοιτούσε στη σχολή

Το κίνητρο του φερόμενου ως δράστη, του Αλεξάντερ Γουάιατ Κάμπελ, 27 ετών – κατοίκου της πολιτείας, πρώην φοιτητή στο Μπριτζγουότερ, δρομέα του στίβου που είχε σπάσει το ρεκόρ της σχολής στα 5.000 μέτρα όσο φοιτούσε εκεί, κατά πληροφορίες που μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ –, είναι άγνωστο ως τώρα.

usa virginia
Τα θύματα της ένοπλης επίθεσης

Φέρει τραύμα από σφαίρα, που οι δυνάμεις επιβολής της τάξης δεν γνωρίζουν μέχρι στιγμής εάν υπέστη από κάποιον από τους αστυνομικούς τους οποίους σκότωσε ή εάν επρόκειτο για αυτοτραυματισμό.

Του προσφέρθηκαν ιατρικές περιποιήσεις σε νοσοκομείο προτού του απαγγελθούν τέσσερις κατηγορίες και προφυλακιστεί χωρίς τη δυνατότητα προσωρινής αποφυλάκισής του μετά την καταβολή εγγύησης, διευκρίνισε η κυρία Γκέλερ.
Η έρευνα θα ακολουθήσει τον δρόμο της, πρόσθεσε.

in.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/TyrvWCIzQzE Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» παραχώρησε ο δημοφιλής ηθοποιός και πρώην αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού Χάρης Ρώμας, με αφορμή την ενεργή του συμμετοχή στην περιβαλλοντική…

https://youtu.be/P6s4O2iV4lw Τις… καυτές πατάτες της επικαιρότητας σχολιάζει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» με την Βιργινία Μάρκου. Ο κ.…

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…