Αγία Μαρινα Δήμου Μαραθώνος: Ολοκλήρωση έργων Δικτύου Ύδρευσης

Αγία Μαρινα Δήμου Μαραθώνος: Ολοκλήρωση έργων Δικτύου Ύδρευσης

Αγία Μαρινα Δήμου Μαραθώνος: Ολοκλήρωση έργων Δικτύου Ύδρευσης

δικτύου

Ολοκληρώθηκε σήμερα η αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης και στην Αγία Μαρίνα, με την αντικατάσταση του παλιού, κατασκευασμένου από αμίαντο κεντρικού καταθλιπτικού αγωγού ύδρευσης, με νέο, τελευταίων προδιαγραφών, από πολυαιθυλένιο.

Τα έργα στην Αγία Μαρίνα περιελάμβαναν επίσης την κατάτμηση και το διαχωρισμό του δικτύου, αλλά και την τοποθέτηση βανών ανά τακτά διαστήματα, ούτως ώστε να μην επηρεάζονται μεγάλες περιοχές από κάποια βλάβη, αλλά μόνο συγκεκριμένα, μικρά τμήματα που, επιπλέον, θα επισκευάζονται και πιο εύκολα.

Πρέπει να τονίσουμε ότι τα ανάλογα έργα έχουν ολοκληρωθεί στο Μάτι και, κατά μέγιστο ποσοστό και στο Ζούμπερι.
Με το αναβαθμισμένο δίκτυο είναι πλέον δυνατή η καλύτερη διαχείρισή του, αλλά και ο ευκολότερος εντοπισμός και επισκευή τυχόν ζημιών.

439246624 748991237420951 6590537401863494368 n
Αγία Μαρινα Δήμου Μαραθώνος: Ολοκλήρωση έργων Δικτύου Ύδρευσης 2

Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν στο προσωπικό του Δήμου μας που, υπό αντίξοες συνθήκες, εργάστηκε ακούραστα για να ολοκληρωθούν στον συντομότερο δυνατό χρόνο αυτά τα σημαντικά έργα.

Γνωρίζουμε ότι για τους πολίτες, όλα τα πιο πάνω, σήμαιναν αρκετή ταλαιπωρία και ζητούμε την κατανόησή τους. Η αναστάτωση κράτησε λίγες μέρες.

Όμως το νέο δίκτυο ύδρευσης, που σταδιακά θα επεκταθεί σε όλες τις Κοινότητές μας, είναι ένα έργο πνοής, που εκσυγχρονίζει και βελτιώνει την περιοχή μας και αναβαθμίζει την καθημερινότητα των δημοτών μας για πολλά χρόνια μπροστά.

Δελτίο Τύπου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/YGFh03BN0eI Δικηγόρος – Συνήγορος συγγενών θύματος στην τραγωδία που έλαβε χώρα τον Ιούλη του 2018 στην ευρύτερη περιοχή του Ματιού, ο Γιάννης Καραγκούνης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του On Camera και…

https://youtu.be/CYlMlQcj2_k Συνέντευξη στο OnCamera και τη Βιργινία Μάρκου παραχώρησε η Σοφία Μπεκατώρου, ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Μπεκατώρου μίλησε χωρίς δισταγμό, για όλα όσα συνθέτουν την πολυσχιδή…

https://youtu.be/om6b-pcgMCk Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος – Εκπρόσωπος Τύπου της «Ελληνικής Λύσης» Γιάννης Σκάλκος, παρουσιάζοντας τηνυποψηφιότητά του, για τις επερχόμενες…