Ρεπορτάζ – Επικαιρότητα

Το OnCamera.GR στη μάχη της ενημέρωσης, με ζωντανές συνδέσεις, ειδήσεις και ρεπορτάζ για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ

Βαριές κατηγορίες και ύβρεις στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας – Πικερμίου για την Πολεοδομική Μελέτη στο Πικέρμι. Δείτε όλη την συνεδρίαση εδώ..

Με κάθε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των Θεοφανείων στο λιμάνι της Ραφήνας, προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαου. Στην εκπομπή “Ρεπορτάζ” του OnCamera.gr

Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης, χρυσός ολυμπιονίκης νέων, συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας στις ολυμπιακές κατηγορίες στην κλάση IQFOIL Ανδρών, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2022 στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης.

Στο μεγαλείο της προσωπικότητας του φιλάνθρωπου, αθόρυβου και ταυτόχρονα μεγάλου ευεργέτη Αθανάσιου Μαρτίνου αναφέρθηκε ο πρώην Δήμαρχος Παιανίας Σπύρος Στάμου.Στην τελετή που έλαβε μέρος στο Μουσείο Βορρέ, η Παιανία ανακήρυξε τον ευπατρίδη Αθανάσιο Μαρτίνο, επίτιμο δημότη της πόλης, καταδεικνύοντας την ευγνωμοσύνη της για τα όσα ο ίδιος και η σύζυγός…