Μένουν στις Ένοπλες Δυνάμεις τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία

Μένουν στις Ένοπλες Δυνάμεις τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία

Μένουν στις Ένοπλες Δυνάμεις τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία

Δεν υπάρχει κανένα σενάριο που να εξετάζει την υπαγωγή των στρατιωτικών νοσοκομείων στο ΕΣΥ, αναφέρουν στρατιωτικές πηγές μετά τα σχετικά δημοσιεύματα περί «ενσωμάτωσής» τους στο ΕΣΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Άμυνας, τα νοσοκομεία και συνολικά οι υγειονομικές υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να είναι και θα παραμείνουν ανεξάρτητες.

Στόχος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, είναι η βελτίωση της παροχής υπηρεσιών υγείας στα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, στους απόστρατους και στις οικογένειές τους.

Στην κατεύθυνση αυτή εξετάζονται:

Τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για την επίλυση διαφόρων τρεχόντων προβλημάτων και την οικονομική διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των στρατιωτικών νοσοκομείων.
Η επένδυση σε νέο εξοπλισμό και νέες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι προσβάσιμες στα στελέχη και τους απόστρατους όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και τους λοιπούς δικαιούχους.
Η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών φροντίδας σε αυτούς που έχουν ανάγκη αποκατάστασης, στους χρόνια πάσχοντες και στους ηλικιωμένους, με τη βέλτιστη χρήση των διαθέσιμων πόρων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…

https://youtu.be/HpEX5TE5Oiw Ο Νικόλας Φουρναράκης επικεφαλής του “ΒΟΛΤ Ελλάδος” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του OnCamera.gr «Εν αρχή ην ο Λόγος» και μίλησε για τη φιλοσοφία, τη δομή, τις προοπτικές και τον ευρωπαϊκό…