Η Ελισάβετ Σμυρλή στην εκλογική «μάχη»

Την παραμικρή βελτίωση δεν έχει παρατηρήσει στην περιοχή που κατοικεί (Διώνη) τα τελευταία χρόνια, η κα Ελισάβετ Σμυρλή, όπως δήλωσε στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Βιργινία Μάρκου και την εκπομπή «Πριν μιλήσει η… Κάλπη» του On Camera.

Αντιθέτως, η κατάσταση όλο και χειροτερεύει με τους κατοίκους να αισθάνονται εγκαταλειμμένοι και με μία Δημοτική Αρχή αδιάφορη, σύμφωνα πάντα με την κα Σμυρλή, η οποία με όλα αυτά αποφασίζει και κατεβαίνει υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου με την Παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» του υποψήφιου Δημάρχου κ. Ανδρέα Βασιλόπουλου.

Σμυρλή 1
Η Ελισάβετ Σμυρλή στην εκλογική «μάχη» 2

Με την πλούσια εργασιακή της εμπειρία και τεχνογνωσία, σε θέματα διαχείρισης παραπόνων, ουσιαστικής επικοινωνίας και κατά συνέπεια, έγκαιρης και αποτελεσματικής επίλυσης προβλημάτων (σ.σ. προτού αυτά γιγαντωθούν) η κα Σμυρλή εκτιμά ότι θα βοηθήσει καταλυτικά, στη δημιουργία προϋποθέσεων για μία ανθρώπινη κι εύκολη επικοινωνία μεταξύ πολιτών και Δημοτικής Αρχής.

«Είναι βασικό όταν μιλάμε ή μας μιλούν, να ακούμε πραγματικά και όχι να προσποιούμαστε ότι ακούμε, να προσποιούμαστε ότι ενδιαφερόμαστε…» αναφέρει χαρακτηριστικά, στη συνέντευξή της, η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, τονίζοντας πως, ενθουσιάστηκε όταν γνώρισε τον Ανδρέα Βασιλόπουλο και συνομίλησε μαζί του, ακριβώς από το γεγονός ότι όλη του η στάση έδειχνε ενδιαφέρον, ευγένεια και γνησιότητα.

«Ο Ανδρέας, όταν του θέτεις προβληματισμούς και διάφορα ζητήματα, δεν θα σπεύσει να σου υποσχεθεί και να σου τάξει τα πάντα! Θα φροντίσει να δώσει όσο γίνεται, εμπεριστατωμένες απαντήσεις, με σοβαρότητα και ειλικρίνεια, επιθυμώντας να μπορεί να σε κοιτάξει στα μάτια και την επαύριο, χωρίς να ντρέπεται…» σημειώνει η Ελισάβετ Σμυρλή, αναδεικνύοντας ως σημαντικότερα ζητήματα για την περιοχή της, τα εξής: έλλειψη πυκνής διαδημοτικής συγκοινωνίας για πρόσβαση στα κέντρα Ραφήνας και Πικερμίου, παντελής έλλειψη πεζοδρομίων, ανεπαρκής φωτισμός, καθώς και μηδενικές προληπτικές δράσεις πυροπροστασίας.

ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ - CREATIVE PROJECTS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…

https://youtu.be/HpEX5TE5Oiw Ο Νικόλας Φουρναράκης επικεφαλής του “ΒΟΛΤ Ελλάδος” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του OnCamera.gr «Εν αρχή ην ο Λόγος» και μίλησε για τη φιλοσοφία, τη δομή, τις προοπτικές και τον ευρωπαϊκό…