Εύδημος Ο.Τ.Α.: Παραολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου

Εύδημος Ο.Τ.Α.: Παραολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου

Εύδημος Ο.Τ.Α.: Παραολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου

Αθλητικό Κέντρο

Μελέτη Α’ Σταδίου για Παραολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο

Προϋπολογισμός: 149.800,00€, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Το “Παραολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο” θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο 65 στρεμμάτων.

Το οικόπεδο είναι κατάλληλο για ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων. Προβλέπεται να καλύψει όλες τις αθλητικές ανάγκες των αθλητών ΑΜΕΑ, αλλά και τις αθλητικές ανάγκες του τοπικού πληθυσμού.

Δημιουργούμε ένα συγκρότημα κτιρίων και εγκαταστάσεων που θα λειτουργούν ως ένα ενιαίο σύνολο ικανό να καλύψει τις ανάγκες των αθλητών ΑΜΕΑ.

Σε όλα τα κτίρια προβλέπονται εργασίες κατασκευών για την προσβασιμότητα ΑΜΕΑ που αφορούν ράμπες, πλατφόρμες ανύψωσης σε σκάλες εισόδου και ανελκυστήρα για διευκόλυνση πρόσβασης στο χώρο θεατών και τα φουαγιέ, χώρους εξυπηρέτησης. όλα τα απαιτούμενα υποστηρικτικά έργα περιβάλλοντος χώρου, τα οποία είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ανωτέρω αθλητικού έργου και συγκεκριμένα:

  1. κλίμακες και πλατώματα εισόδου
  2. ράμπες για την προσπέλαση τόσο στους ισόγειους χώρους αλλά και στον όροφο για την περίπτωση κινδύνου.

Σε κάθε κτίριο προβλέπεται πρόσβαση από όλους, τόσο στη στάθμη του αγωνιστικού χώρου και των αποδυτηρίων όσο και στην άνω στάθμη των κερκίδων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…