Σοβαρή αντιδικία στον Δήμο Μαραθώνος

Σοβαρή αντιδικία στον Δήμο Μαραθώνος

Σοβαρή αντιδικία στον Δήμο Μαραθώνος

αντιδικία

Στέργιος Τσίρκας: «Επανακτούμε δημοτικούς χώρους»

Ξένια Χριστοδούλου – Μπασινά: «Είναι πολλά τα λεφτά για το έργο της Πορσελάνα»

Έντονη η αντιδικία που έχει ξεσπάσει στον Δήμο Μαραθώνος, μεταξύ του Δημάρχου Στέργιου Τσίρκα – Διοίκησης του Δήμου και της Οικογένειας Μπασινά, σχετικά με χώρο γύρω από το παλιό εργοστάσιο της Πορσελάνα.

Σε σημερινή (2/4) τους ανάρτηση, οι δύο πλευρές, αναφέρουν:

Στέργιος Τσίρκας: «Εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης, σήμερα το πρωί, στον καταπατημένο χώρο της Πορσελάνα.

434762718 7459995964067526 1788471609487410519 n
Σοβαρή αντιδικία στον Δήμο Μαραθώνος 3

Τηρούμε τη νομιμότητα, εφαρμόζουμε δικαστικές αποφάσεις και επανακτούμε δημοτικούς χώρους που προορίζονται για τους πολίτες.
Τα 40 στρέμματα της Πορσελάνα ανήκουν όλα στους δημότες και, χάρη στις έτοιμες μελέτες που έχουμε, ελπίζουμε σύντομα σε χρηματοδότηση αυτού του μεγάλου έργου.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Ελληνική Αστυνομία για την τήρηση της τάξης σήμερα. Ακόμη πιο θερμά θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζομένους του Δήμου μας. Παρότι δέχθηκαν προπηλακισμούς και απειλές, έδειξαν θάρρος και υπευθυνότητα και εκτέλεσαν στο ακέραιο το καθήκον τους.
Τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Ξένια Χριστοδούλου – Μπασινά: «Στρατιωτικές επιχειρήσεις part 2!

435109753 10159562010306109 8956187343991630118 n
Σοβαρή αντιδικία στον Δήμο Μαραθώνος 4

Σήμερα ζήσαμε πρωτοφανείς για τα χρονικά καταστασεις που ποτέ δεν έχουν συμβεί στον Δημο μας.

Με 2η στρατιωτική επιχείριση στο όνομα του συμφέροντος των πολιτών και στο όνομα της υλοποίησης του έργου Εργοστασιο Porcelana για μια ακόμα φορά ο δήμαρχος κ. Τσίρκας παίρνει στα χερια του το νόμο, χωρίς καμία γραπτή εισαγγελική απόφαση, χωρίς να υπάρχει κάποια άδεια από την Πολεοδομία για γκρέμισμα μάντρας και χωρίς να περιμένει τις αποφάσεις των δικαστηρίων που εκκρεμούν, με ομάδα τουλάχιστον 40 ατόμων, αντιδημάρχους, παρουσία αστυνομίας για αποφυγή επεισοδίων και 15 οχήματα του δήμου, γκρέμισε περίφραξη και περιουσία τουλάχιστον 40 χρόνων.

Στα πλαίσια αυτής της αντιδικίας, την προηγούμενη εβδομάδα σεκιουριτι του Δημου μπροστά στην ομάδα Δίας που είχε έρθει για να ελέγξει τον χώρο, προεβει σε ξυλοδαρμό απρόκλητα εις βάρος της κας Ξένιας Μπασινά, συζύγου του ιδιοκτήτη της εταιρείας, που εδρεύει στον χώρο και έχει γίνει σε βάρος του Δήμου και του υπαλλήλου μήνυση για ξυλοδαρμό.

Ελπίζουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη και περιμένουμε τις αποφάσεις των δικαστηρίων.

Σχετικά με ανακοίνωση του Δήμου που βάπτισαν το γκρέμισμα περίφραξης «καθαρισμό» θα τα πούμε στα δικαστήρια γιατί δεν υπήρχε σχετική άδεια από την πολεοδομία ούτε γραπτή εισαγγελική απόφαση.

Είναι πολλά τα λεφτά για το έργο της Porcellana».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…