Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Οι κάτοικοι αγκαλιάζουν την εφαρμογή «Έξυπνης Πόλης» CITIFY

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Οι κάτοικοι αγκαλιάζουν την εφαρμογή «Έξυπνης Πόλης» CITIFY

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Οι κάτοικοι αγκαλιάζουν την εφαρμογή «Έξυπνης Πόλης» CITIFY

Εκατοντάδες οι δημότες που αξιοποιούν τις δυνατότητες της «CITIFY – Papagou – Cholargos Smart City». Μία εφαρμογή άμεσης αλληλεπίδρασης Δήμου και Κοινωνίας.
Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού δημιουργώντας την mobile και web εφαρμογή CITIFY που επιτρέπει στους πολίτες να αναφέρουν στον δήμο προβλήματα που συναντούν στην καθημερινότητά τους, παρεμβαίνει άμεσα προς αποκατάσταση τους.  

Η εφαρμογή «CITIFY – Papagou – Cholargos Smart City»  είναι ένα σύστημα άμεσης καταγραφής των προβλημάτων σε κάθε γειτονιά της πόλης και ο στόχος της είναι να δώσει τη δυνατότητα στον πολίτη να συμμετέχει ενεργά στην επίλυσή τους και τις υπηρεσίες του Δήμου να παρεμβαίνουν άμεσα.

papagoucitify
Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Οι κάτοικοι αγκαλιάζουν την εφαρμογή «Έξυπνης Πόλης» CITIFY 2

Σύντομη περιγραφή της εφαρμογής https://www.citifyapp.com/

Μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού (www.dpapxol.gov.gr) ή κατεβάζοντας την εφαρμογή στο κινητό τηλέφωνο, ο πολίτης συνδέεται και αποκτάει πρόσβαση στο σύστημα. Μόλις αυτό επιτευχθεί ο πολίτης μπορεί να αναρτά στο σύστημα σχόλια, κριτικές και φωτογραφίες που κρίνει πως φανερώνουν κάποιο πρόβλημα στη απρόσκοπτη λειτουργία της πόλης.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, χρειάζεται την ενεργό συμμετοχή των πολιτών προκειμένου η καθημερινότητα όλων μας να είναι όσο πιο απολαυστική γίνεται.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος δήλωσε: «Η κοινωνία Παπάγου – Χολαργού σφύζει από ενεργούς πολίτες που νοιάζονται για την πόλη τους. Με την εφαρμογή CITIFY όλοι γίνονται αρωγοί στον εντοπισμό προβλημάτων της πόλης μας, με αποτέλεσμα την γρήγορη επίλυση τους.

Γνωρίζω πως μαζί με πολίτες μπορούμε να κάνουμε την ζωή μας ακόμη καλύτερη αλλά και να διευκολύνουμε τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου στο δύσκολο έργο που επιτελούν καθημερινά στο πεδίο. Οι εκατοντάδες δημότες που έχουν ήδη αξιοποιήσει την εφαρμογή, αριθμός που αυξάνεται καθημερινά, συμβάλλουν στην διαμόρφωση της καθημερινότητας της πόλης μας».www.dpapxol.gov.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/P6s4O2iV4lw Τις… καυτές πατάτες της επικαιρότητας σχολιάζει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» με την Βιργινία Μάρκου. Ο κ.…

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…