Απάντηση Μαρινάκη στην πρόκληση Μητσοτάκη να κατέβει στην πολιτική: Σε κέρδισα στο δήμο Πειραιά!

Απάντηση Μαρινάκη στην πρόκληση Μητσοτάκη να κατέβει στην πολιτική: Σε κέρδισα στο δήμο Πειραιά!

Απάντηση Μαρινάκη στην πρόκληση Μητσοτάκη να κατέβει στην πολιτική: Σε κέρδισα στο δήμο Πειραιά!

Απάντηση Μαρινάκη μέσα από άρθρο του διευθυντή του In.gr Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος απο το βήμα της Βουλής του πέταξε το γάντι να κατέβει στην πολιτική για να αναμετρηθούν.

Στο άρθρο του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου τονίζεται ότι τον έχει ήδη κερδίσει στον Πειραιά, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Τα συμφέροντα» που δεν κατονομάζει ο πρωθυπουργός δεν κρύβονται, ούτε χρειάζονται κανέναν πληρεξούσιο. Εχουν εμφανιστεί, έχουν «μετρηθεί» σε εκλογές και το 2014 (με Μιχαλολιάκο) και το 2019 (με Βλαχάκο) και βγήκαν νικητές απέναντι σε πολύ προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ, που στήριζαν πρωθυπουργοί, όπως ο κ. Σαμαράς και ο κ. Μητσοτάκης».

Το άρθρο αναφέρεται στις δημοτικές εκλογές του 2014 και του 2019 όπου ο Γ. Μώραλης κέρδισε τους υποψηφίους της ΝΔ Β. Μιχαλολιάκο και Ν. Βλαχάκο, με τον Β. Μαρινάκη να αναδεικνύεται πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου Γ. Μώραλη.

Είναι μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι η ΝΔ στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 δήλωσε πως ο Ν. Βλαχάκος δεν θα είναι υποψήφιος στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον Γ. Μώραλη.

Αναφορικά με την επίσκεψη των Στ. Παπασταύρου και Γ. Μπρατάκου, στο άρθρο του ο διευθυντής του in.gr υποστηρίζει ότι οι Στ. Παπασταύρου και Γ. Μπρατάκος που αποπέμφθηκαν από την κυβέρνησης πήγαν στη γιορτή του Β. Μαρινάκη ως αγγελιοφόροι του Κυρ. Μητσοτάκη: “Δεν είναι τυχαίο, ότι όλη αυτή η στάση του πρωθυπουργού προκαλεί μια ανησυχία ακόμη και στο εσωτερικό της ίδιας της κυβέρνησης, που έκπληκτη είδε, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, την αποπομπή από την κυβέρνηση δύο υπουργών επειδή πήγαν σε κοινωνική εκδήλωση προφανώς σε γνώση του πρωθυπουργού και σε συνεννόηση μαζί του, αποπομπή που δεν τήρησε τον κανόνα «δεν πυροβολούμε τον αγγελιοφόρο», αναφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/P6s4O2iV4lw Τις… καυτές πατάτες της επικαιρότητας σχολιάζει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» με την Βιργινία Μάρκου. Ο κ.…

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…