Υπόθεση Κολωνού: «Eκτός εαυτού» η μητέρα της 12χρονης στη Δίκη

Υπόθεση Κολωνού: «Eκτός εαυτού» η μητέρα της 12χρονης στη Δίκη

Υπόθεση Κολωνού: «Eκτός εαυτού» η μητέρα της 12χρονης στη Δίκη

μητέρα της 12χρονης

Ξέσπασε η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια κατά τη διάρκεια της Δίκης στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ενώπιον του οποίου συνεχίζεται η δίκη κεκλεισμένων των θυρών, με τις αγορεύσεις συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα που αγόρευε η μία εκ των συνηγόρων του βασικού κατηγορούμενου, η μητέρα της ανήλικης, για την οποία η Εισαγγελέας έχει εισηγηθεί την ενοχή της, άρχισε να φωνάζει.

Χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών για να την βγάλουν έξω από την δικαστική αίθουσα, ενώ λίγο προτού βγει, σε έξαλλη κατάσταση πετούσε ό,τι έβρισκε μπροστά της.

Η 38χρονη κατηγορούμενη οδηγήθηκε στα κρατητήρια μέχρι το τέλος της συνεδρίασης.

ΠΗΓΗ: megatv.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…

https://youtu.be/HpEX5TE5Oiw Ο Νικόλας Φουρναράκης επικεφαλής του “ΒΟΛΤ Ελλάδος” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του OnCamera.gr «Εν αρχή ην ο Λόγος» και μίλησε για τη φιλοσοφία, τη δομή, τις προοπτικές και τον ευρωπαϊκό…