Βασίλης Στίγκας: «Δυνάμεις του Σκότους απέκλεισαν τους ‘Σπαρτιάτες’»

Βασίλης Στίγκας: «Δυνάμεις του Σκότους απέκλεισαν τους ‘Σπαρτιάτες’»

Βασίλης Στίγκας: «Δυνάμεις του Σκότους απέκλεισαν τους ‘Σπαρτιάτες’»

Δυνάμεις

Δυνάμεις του σκότους απέκλεισαν τους «Σπαρτιάτες», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας για τον αποκλεισμό τους από τις ευρωεκλογές με απόφαση του Αρείου Πάγου.

«Τελικά οι δυνάμεις του σκότους με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη επικράτησαν της ανεξάρτητης σε εισαγωγικά δικαιοσύνης…» πρόσθεσε σε δηλώσεις του από το περιστύλιο της Βουλής.

«Πρώτη φορά στα χρονικά με καταχθόνιες μεθοδεύσεις αποκλείεται κόμμα από τις εκλογές. Ο αρχιερέας της διαπλοκής Κυριάκος Μητσοτάκης απαξιώνει το δημοκρατικό πολίτευμα… Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοράει την μάσκα της δημοκρατίας κρύβονταν την ανάποδη αλήθεια. Οι “Σπαρτιάτες” παραμένουμε πιστοί στα προτάγματα των προγόνων μας», κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) την τελική λίστα των κομμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και σε αυτή δεν υπάρχει το κόμμα των Σπαρτιατών. Ως υπομνήματα κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών είχαν καταθέσει ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και η Νέα Αριστερά. Συνολικά κόπηκαν 15 κόμματα από τις ευρωεκλογές.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά η πρόεδρος του Α1 τμήματος ανακοίνωσε μόνο τη λίστα των κομμάτων και των συνασπισμών κομμάτων που θα λάβουν μέρος στις ευρωεκλογές και καμία άλλη πληροφορία γύρω από το σκεπτικό του Αρείου Πάγου.

Με ομόφωνη απόφαση του Αρείου Πάγου πήραν εισιτήριο για συμμετοχή στις ευρωεκλογές τα 31 κόμματα, ενώ εκτός έμειναν οι Σπαρτιάτες και άλλα 14 κόμματα.

Μάλιστα, το κόμμα του Βασίλη Στίγκα είχε καταβάλει εγκαίρως το ποσό που αντιστοιχεί στο εκλογικό παράβολο των 20.000 ευρώ, ελέγχεται όμως για τους στενούς του δεσμούς με τον πρωτόδικα καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/YGFh03BN0eI Δικηγόρος – Συνήγορος συγγενών θύματος στην τραγωδία που έλαβε χώρα τον Ιούλη του 2018 στην ευρύτερη περιοχή του Ματιού, ο Γιάννης Καραγκούνης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του On Camera και…

https://youtu.be/CYlMlQcj2_k Συνέντευξη στο OnCamera και τη Βιργινία Μάρκου παραχώρησε η Σοφία Μπεκατώρου, ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Μπεκατώρου μίλησε χωρίς δισταγμό, για όλα όσα συνθέτουν την πολυσχιδή…

https://youtu.be/om6b-pcgMCk Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος – Εκπρόσωπος Τύπου της «Ελληνικής Λύσης» Γιάννης Σκάλκος, παρουσιάζοντας τηνυποψηφιότητά του, για τις επερχόμενες…