Τουρνουά Πόλο στο Κολυμβητήριο Νέας Μάκρης

Τουρνουά Πόλο στο Κολυμβητήριο Νέας Μάκρης

Τουρνουά Πόλο στο Κολυμβητήριο Νέας Μάκρης

τουρνουά Πόλο

Ένα πολύ ξεχωριστό τουρνουά Πόλο από 4 έως και 7 Απριλίου στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο Νέας Μάκρης!

Χαρούμενες στιγμές με πλούσια αθλητική δράση υπόσχεται σε παιδιά και γονείς το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης “Splash”, που θα φιλοξενήσει από την Πέμπτη 4 έως και την Κυριακή 7 Απριλίου το Ανοιχτό Κολυμβητήριο Νέας Μάκρης.

Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνος και συμμετέχουν σ’ αυτό 18 ομάδες αγοριών 10-13 ετών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η διοργάνωση ανήκει στην εταιρεία Agenda Sport Action και έναν από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους του ελληνικού πόλο όλων των εποχών, τον Δημήτρη Σελετόπουλο.
Από πλευράς Δήμου Μαραθώνος, για την πραγματοποίηση του τουρνουά και τη φιλοξενία στην περιοχή μας περίπου 300 νεαρών αθλητών, αλλά και των συνοδών, προπονητών και υπευθύνων των ομάδων τους, συνεργάστηκαν οι Αντιδήμαρχοι: Αθλητισμού, Φιλοζωίας και Συγκοινωνιών Τάσος Χρυσίνας, Επιχειρηματικότητας και Προώθησης Τουριστικής Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Μεταξωτός και το Γραφείο Αθλητισμού.

420291039 733181565668585 6979702737569202885 n
Τουρνουά Πόλο στο Κολυμβητήριο Νέας Μάκρης 2

Οι αγώνες του “Splash” θα διεξαχθούν σε 2 κατηγορίες: Κ-13, για παιδιά 12 και 13 ετών και Κ-11, για παιδιά 10 και 11 ετών.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…