Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/1 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35 χλμ βάδην ανδρών-γυναικών, όπως επίσης και το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου «Μαραθώνια 2023»

 - OnCamera.gr

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35 χλμ βάδην ανδρών-γυναικών σε διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ στο Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά, όπως επίσης και το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου «Μαραθώνια 2023» στο πευκοδάσος Σχινιά σε συνδιοργάνωση των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αττικής, του Αθλητικού Συλλόγου Φειδιππίδης Μαραθώνα και του Συλλόγου ΣΑΚΑ.

– Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας, ο Βουλευτής Αν. Αττικής Βασίλης Οικονόμου, η Προέδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, η Αντιπρόεδρος Βούλα Παχατουρίδου, μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, τα μέλη Υψηλού Αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ Λούλα Καρατζά και Ξένια Αργιτάκη, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Στάμος, Νίκος Καραγιάννης και άλλοι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, ο Τοπικός Σύμβουλος Παναγιώτης Γκιάλπης, ο Συντονιστής Εθνικών ομάδων Κ18, Κ20 Στέφανος Ματάκης, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Χάρης Παπαδιάς, ο Πρόεδρος ΕΑΣ Αθήνας Μπάμπης Γεωργακόπουλος, ο Τεχνικός Σύμβουλος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας Χρύσανθος Καρούζος, εκπρόσωποι Συλλόγων και Εθελοντικών Ομάδων του Δήμου κ.α.

– Ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας έδωσε

συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και των δυο των αγώνων και παράλληλα εξέφρασε και την πρόθεση του Δήμου, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αθλητισμό, να είναι αρωγός σε κάθε αθλητική διοργάνωση.

– Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην νικητές ήταν η Κυριακή Φιλτισάκου και ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ ενώ παράλληλα με το Πρωτάθλημα, πραγματοποιήθηκαν και αγώνες 20χλμ. και 10χλ. ανδρών και γυναικών αλλά και 5 χλμ κοριτσιών.

– Ο Περιφερειακός Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου «Μαραθώνια 2023» ξεπέρασε κάθε ρεκόρ με πάνω από 1.100 συμμετοχές στο αγώνισμα των 500 μ. Κ12 κοριτσιών έως και των 8.000 μ. ανδρών. Νικητές οι Γιώργος Σταμούλης (8.000 μ. ανδρών) και η Ντενίσα Μπάλλα (6.000 μ. γυναικών).

Θερμά

συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες σε όλους τους αθλητές!

The post Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/1 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35 χλμ βάδην ανδρών-γυναικών, όπως επίσης και το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου «Μαραθώνια 2023» first appeared on AtticaToday.

Generated by Feedzy