Στην κοπή της πίτας των Εθελοντών Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού ο Περιφερειάρχης Αττικής

Γ. Πατούλης: « Στηρίζουμε το έργο σας και τιμούμε την πολύτιμη προφορά σας στους πολίτες και την Αττική μας. Είστε πρότυπα για όλους μας»

Το σημαντικό έργο που επιτελεί η Ομάδα Εθελοντών Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού στον τομέα της πολιτικής προστασίας κάνοντας πράξη τις αξίες της προσφοράς και της αλληλεγγύης, εξήρε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Η. Αποστολόπουλος. Παρόντες ήταν η Υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, ο Υπ. Εργασίας Κ. Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Ελληνικού Γ. Κωνσταντάτος, η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Κεχρής, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Β. Γιαννακόπουλος, Αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι κομμάτων και πολλοί εθελοντές.

Ο κ. Πατούλης αφού συνεχάρη τους επικεφαλής και τα μέλη της Ομάδας Εθελοντών Δασοπροστασίας για την οργάνωση και την άρτια εκπαίδευσή τους, υπογράμμισε πως η προσφορά τους στους πολίτες και την Αττική είναι ανεκτίμητη.

Στη συνέχεια και αφού επισήμανε πως ο ίδιος από τότε που ήταν Δήμαρχος Αμαρουσίου πρωτοστάτησε στη δημιουργία εθελοντικών οργανώσεων δασοπροστασίας, πιστεύοντας στη δύναμη της ανιδιοτελούς προσφοράς των εθελοντών, τους διεμήνυσε πως όλη η διοίκηση της Περιφέρειας, θα συνεχίσει να βρίσκεται ενεργά στο πλευρό τους.

«Τηρούμε τη δέσμευσή μας ότι η Περιφέρεια Αττικής θα είναι η Κοινωνία της Συμμετοχής, όπου ο εθελοντής θα συμμετέχει στον σχεδιασμό, την οργάνωση και την κοινωνική ετοιμότητα. Και προς αυτή την κατεύθυνση συντονίζουμε τις δράσεις και τον σχεδιασμό μας καθημερινά, και στην πράξη μέσα απ’ τις μεγάλες ή μικρές κρίσεις και καταστροφές. Σας ευχαριστώ που κάνετε τον κόσμο μας καλύτερο. Για την αφοσίωση στο ηθικό καθήκον της προσφοράς, όπως όλοι σας καθημερινά και σιωπηλά, το ενσαρκώνετε με το παράδειγμά σας. Και σας ευχαριστούμε εκ μέρους κάθε ενός των πολιτών της Αττικής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε σχετικό βίντεο στο παρακάτω link :

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/bbXr1oornq4 Στις πρόσφατες εκλογές της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, ο Ευάγγελος Αλμπάνης εξελέγη μέλος, ως προτεινόμενος από την Παράταξή του, ενώ έχει να επιδείξει -παρά το νεαρό της ηλικίας του- μία…

https://youtu.be/k1fIXgSAumw Αξιόλογος και αυθεντικός χοροδιδάσκαλος από την Κρήτη o Γιάννης Μεγαλακάκης. Με πολυετή εμπειρία και βαθιά γνώση της κρητικής παράδοσης, ο Γιάννης Μεγαλακάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του On Camera «Εν…

https://youtu.be/F94ngpOCEhM Την Παρασκευή 26/01/2024 το OnCamera.gr βρέθηκε στο National Event του Climate Pact. Στη κάμερα μας μίλησαν:H συντονίστρια της χώρας για την Ελλάδα για το EU Climate Pact και Διευθύνουσα…