Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονου στην Παλλήνη

Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονου στην Παλλήνη

Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονου στην Παλλήνη

Τα ίχνη του Ηλία χάθηκαν στις 15 Ιανουαρίου

Στις 15.01.2023, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Παλλήνης, ο ανήλικος Ηλίας Δ. 16 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Ηλίας Δ. έχει ύψος 1.62μ., ζυγίζει 46 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. 

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Πηγή:https://www.protothema.gr/

The post Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονου στην Παλλήνη first appeared on AtticaToday.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/P6s4O2iV4lw Τις… καυτές πατάτες της επικαιρότητας σχολιάζει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» με την Βιργινία Μάρκου. Ο κ.…

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…