Τέμπη: Βαθιά οδύνη στο ετήσιο μνημόσυνο

Τέμπη: Βαθιά οδύνη στο ετήσιο μνημόσυνο

Τέμπη: Βαθιά οδύνη στο ετήσιο μνημόσυνο

Τέμπη μνημόσυνο

Δραματικές είναι οι στιγμές που εκτυλίσσονται από τις πρώτες ώρες στο σημείο της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη προκαλώντας τον θάνατο 57 ανθρώπων.

Συγγενείς και φίλοι των θυμάτων έφτασαν από νωρίς στον τόπο του δυστυχήματος στα Τέμπη, όπου στις 12 το μεσημέρι τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο. Αφήνουν λουλούδια δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές όπου οι δικοί τους άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή. Ο ιερέας που διάβασε τα ονόματα των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του τρισάγιου, ξέσπασε σε λυγμούς και έσπασε η φωνή του.

Συμφοιτητές των παιδιών που χάθηκαν ανάβουν κεράκια στο εκκλησάκι που ανεγέρθηκε στο σημείο και φέρει τα ονόματα των θυμάτων. Συγκλονιστική η στιγμή που μια μητέρα προσέγγισε το ένα από τα αυτοσχέδια μνήματα και σπαρακτικά φώναξε για το παιδί της «αγάπη μου, δεν το πιστεύω ότι δε θα σε ξαναδώ.. Πού είσαι;». Το παρών δίνουν και διασώστες, οι οποίοι έσπευσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους το βράδυ του δυστυχήματος.

Νωρίτερα στο σημείο πήγε και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δήμητρης Κουτσούμπας, ο οποίος άφησε 57 τριαντάφυλλα και αποχώρησε, σεβόμενος την απαίτηση των συγγενών να μην παραστούν επίσημοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…