Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας: Νέα έργα Αγροτικής Οδοποιίας

Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας: Νέα έργα Αγροτικής Οδοποιίας

Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας: Νέα έργα Αγροτικής Οδοποιίας

Αγροτικής Οδοποιίας

Στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας, εγκρίθηκε χρηματοδότηση για την κατασκευή έργου, το οποίο θα περιλαμβάνει παραπάνω από 23 χιλιόμετρα νέας αγροτικής οδοποιίας.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», Άξονας Προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών», του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο στόχος επανένταξης του έργου επετεύχθη καθώς το Υπουργείο Εσωτερικών είχε ενημερώσει με έγγραφο ότι όσα έργα εντάχθηκαν στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» έως τις 30/6/2022 και δεν έχουν δημοπρατηθεί θα πρέπει άμεσα να δημοπρατηθούν το αργότερο έως τις 9 Φεβρουαρίου 2024 σε διαφορετική περίπτωση απεντάσσονται.

Πρόκειται για ένα έργο με την ολοκλήρωση του οποίου θα βελτιωθούν, υφιστάμενες Περιφερειακές, Δημοτικές και αγροτικές οδοί του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, οι οποίες λόγω της θεομηνίας – πλημμύρας της 15-11-2017 είχαν καταστραφεί, χωρίς να επισκευαστούν και οι άμεσες παρεμβάσεις θα συμβάλλουν στην βελτίωση της βατότητας αυτών προκειμένου να εξασφαλισθεί η ομαλή και ασφαλής διέλευση των οχημάτων και αγροτικών μηχανημάτων εντός των ορίων του οδικού δικτύου του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Αρμόδιος Δρίκος μετά την επιτυχία συμβασιοποίησης του έργου τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που με αυτό το έργο θα μπορέσουμε να προσφέρουμε ασφάλεια και γρήγορη πρόσβαση στους αγρότες μας, από και προς τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις τους»

Οι εν λόγω αγροτικοί δρόμοι, τόσο πολύ αναγκαίοι για την εξυπηρέτηση των αγροτών και γενικότερα των κατοίκων των εν λόγω περιοχών, σήμερα δεν είναι εύκολα προσπελάσιμοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…

https://youtu.be/EYt97hTwo7w Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του Ανδρέα Λοβέρδου, Χειρουργός – Μαστολόγος – Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα μίλησε στο OnCamera.gr, δίδοντας το προσωπικό της…