Τέλος χρόνου για 4.276 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο

Τέλος χρόνου για 4.276 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο

Τέλος χρόνου για 4.276 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο

Κλείνει σήμερα, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 στις 18:00, η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ για αιτήσεις στην προκήρυξη 3ΓΒ/2023 και 4.276 μόνιμες προσλήψεις σε φορείς του Δημοσίου, μετά την δεύτερη παράταση.

Η νέα παράταση κρίθηκε αναγκαία λόγω τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν κατά τη διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής των υποψηφίων.

Η προκήρυξη 3ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ αφορά επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2Γ/2022, κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ).

Με τη δεύτερη παράταση που έδωσε το ΑΣΕΠ (αιτήσεις έως 24/1), εκτιμάται ότι το σύνολο των επιτυχόντων του γραπτού διαγωνισμού – περίπου 11.000 – θα υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής.

Θα προσληφθούν εκείνοι οι υποψήφιοι, που έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων, όπως αυτός προκύπτει από την βαθμολογία της γραπτής εξέτασης και τις μονάδες των προσαυξήσεων.

Η προκήρυξη αφορά την πλήρωση συνολικά τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων εβδομήντα έξι (4.276) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β΄ Στάδιο) σε φορείς του δημοσίου.

Στην προκήρυξη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο όσοι κρίθηκαν επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού και ανήκουν στον κλάδο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ). Οι 4.276 θέσεις θα καλυφθούν με μόνιμο προσωπικό και προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:

Δήμοι: 2.195
Περιφέρειες: 1.000
Άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου: 1.081

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…