Ταμείο Ανάκαμψης: Αγώνας δρόμου να μη χαθούν 3,3 δισ. ευρώ

Ταμείο Ανάκαμψης: Αγώνας δρόμου να μη χαθούν 3,3 δισ. ευρώ

Ταμείο Ανάκαμψης: Αγώνας δρόμου να μη χαθούν 3,3 δισ. ευρώ

Ταμείο Ανάκαμψης και να έρθουν στην Ελλάδα τα 3,3 δισ. ευρώ

Παλιές πληγές και χρόνιες παθογένειες της ελληνικής δημόσιας διοίκησης απειλούν και πάλι τη χώρα. Μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη, 30 Απριλίου, θα πρέπει η Αθήνα να αποστείλει στις Βρυξέλλες τη λίστα με τις 20 εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν έγκαιρα όλες, ώστε να προχωρήσει στην 4η αίτηση χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης και να έρθουν στην Ελλάδα τα 3,3 δισ. ευρώ που αναμένει.

Ο «Γολγοθάς» όμως θα έχει συνέχεια, καθώς το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών δίνει συνεχώς μάχες με τους φορείς του Δημοσίου, για να ολοκληρωθούν έγκαιρα και με επιτυχία όλα τα ορόσημα που συνδέονται με κάθε επόμενη καταβολή δόσης από το Ταμείο.

Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών έχει βάλει σαν προσωπικό στοίχημα, να μη χάσει ούτε ευρώ η Ελλάδα λόγω καθυστερήσεων, κάτι που θα έστελνε και μήνυμα πως η χώρα απέτυχε να φέρει εις πέρας τις μεταρρυθμίσεις και τις δράσεις που έχει αναλάβει.

Τα τεχνικά κλιμάκια των Ευρωπαίων που βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας διαπιστώνουν πρόοδο και έφυγαν με θετικές εντυπώσεις, για τις 20 εκκρεμότητες που παραμένουν ακόμα ανοικτές. Και αν ολοκληρωθούν όλες μέχρι 30 Απριλίου όμως, τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά και δεν επιτρέπουν εφησυχασμό.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…