Στους καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης η Κάρπαθος

Στους καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης η Κάρπαθος

Στους καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης η Κάρπαθος

Η Κάρπαθος βρίσκεται ανάμεσα στους 10 ιδανικούς προορισμούς της Ευρώπης, που προσφέρονται για διακοπές ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν, σύμφωνα με την Evening Standard.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει πως η Κάρπαθος παρέχει τουριστικές υπηρεσίες χωρίς παράλογα κόστη και προσφέρει μια αυθεντική ματιά στον τρόπο ζωής που διατηρείται στα ελληνικά νησιά. Προσθέτει επίσης πως η θάλασσα στο νησί είναι πάντα αστραφτερή.

Την Κάρπαθο αναγνωρίζει και ο Guardian ως ένα από τα πιο καλά διατηρημένα μυστικά μέρη στην Ευρώπη. Παράλληλα, συμπεριέλαβε τη Σαρία στις 24 πιο συναρπαστικές εμπειρίες για παραθερισμό σε ονειρικές παραλίες.

Σύμφωνα με το διεθνές μέσο, οι διακοπές στην Κάρπαθο, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις. Γίνεται λόγος για τα γραφικά χωριά του νησιού, την ξεχωριστή γαστρονομία, τις μοναδικές παραδόσεις και τη Σαρία που άλλοτε αποτελούσε αγαπημένο λημέρι των πειρατών.

Η Κάρπαθος έχει διαγράψει ανοδική πορεία ως προορισμός ξένων τουριστών, κάτι που φαίνεται και από την πρόσφατη ένταξη του νησιού στους 10 δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς, έπειτα από ψηφοφορία στην ολλανδική ταξιδιωτική ιστοσελίδα Griekenland.net.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Καρπάθου Τάσος Μηλιός δήλωσε πως «σκοπός μας είναι αξιοποιήσουμε ένα εύρος “εργαλείων” τουριστικής προβολής για να μεταφέρουμε τη μαγεία του προορισμού στους ταξιδιώτες που επιζητούν την ποιότητα και στους επαγγελματίες ή δημοσιογράφους που επιδιώκουν να αναδείξουν αυθεντικές εμπειρίες. Τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την πανδημία, οι τάσεις αλλάζουν με αποτέλεσμα πλέον να μην είναι το ζητούμενο η τυποποίηση, αλλά η αναζήτηση προορισμών πέρα από τα τετριμμένα».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…