Σάββας Ιωαννίδης: Δεν έχω μάθει να κρύβομαι

Ο Σάββας Ιωαννίδης, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στον κλάδο των καλλυντικών και συχνά – πυκνά με τις αναρτήσεις του και τα σχόλια του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλεί το ενδιαφέρον των πολιτών ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Δύναμη Ανάπτυξης» και υπ. δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου τον Ανδρέα Βασιλόπουλο.

Η παρουσίασή του στην εκπομπή «Who is who» με τον Παναγιώτη Καλαμπόκη, έδωσε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στην πολιτική σκηνή, συνδυάζοντας τη σοβαρότητα με το χιούμορ.
Όπως αποκάλυψε, ο πατέρας του ήταν ενεργός πολίτης και υποψήφιος για Δήμαρχος, κάτι που τον ενέπνευσε να ασχοληθεί με τα αυτοδιοικητικά και να ακολουθήσει το ίδιο μονοπάτι.

Με δύο επιτυχημένα καταστήματα καλλυντικών στην Αρτέμιδα και τη Ραφήνα, γνωρίζει από πρώτο χέρι τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες στην περιοχή. Με την εμπειρία του, δηλώνει ότι η πολιτική είναι αναπόφευκτη για κάθε σοβαρό επαγγελματία και ότι ο Ε. Μπουρνούς αδικεί τον δήμο, με τις ανακρίβειες και τα ψέματά του.

Σάββας Ιωαννίδης
Σάββας Ιωαννίδης: Δεν έχω μάθει να κρύβομαι 2

Με τα καταστήματά του να αντιμετωπίζουν επιτυχώς όλες τις κατά καιρούς προκλήσεις, αντιλαμβάνεται την ανάγκη για οικονομική ανάπτυξη και υποστήριξη της τοπικής αγοράς στη Ραφήνα και το Πικέρμι.
Οι δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της εκπομπής αποτυπώνουν την ανυπομονησία του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και να προωθήσει πολιτικές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Ο Σάββας Ιωαννίδης εκφράζει την πεποίθησή του ότι οι σοβαροί επαγγελματίες πρέπει να ασχολούνται με την πολιτική και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τοπικής αγοράς.

Απαντώντας στην ερώτηση «Γιατί με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο;» αναφέρθηκε στην αγάπη του υπ. Δημάρχου για τον δήμο. Μια αγάπη που έχει συνδυαστεί με τις πρωτοβουλίες και δράσεις που αναλαμβάνει.

ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ - CREATIVE PROJECTS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…

https://youtu.be/EYt97hTwo7w Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του Ανδρέα Λοβέρδου, Χειρουργός – Μαστολόγος – Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα μίλησε στο OnCamera.gr, δίδοντας το προσωπικό της…

https://youtu.be/YGFh03BN0eI Δικηγόρος – Συνήγορος συγγενών θύματος στην τραγωδία που έλαβε χώρα τον Ιούλη του 2018 στην ευρύτερη περιοχή του Ματιού, ο Γιάννης Καραγκούνης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του On Camera και…