Ροταριανός Όμιλος Μαραθώνα – Νέας Μάκρης: Πρόσκληση σε εκδήλωση για την Αλλαγή Ηγεσίας

Ροταριανός Όμιλος Μαραθώνα – Νέας Μάκρης: Πρόσκληση σε εκδήλωση για την Αλλαγή Ηγεσίας

Ροταριανός Όμιλος Μαραθώνα – Νέας Μάκρης: Πρόσκληση σε εκδήλωση για την Αλλαγή Ηγεσίας

Ροταριανός

Ο Ροταριανός Όμιλος Μαραθώνα – Νέας Μάκρης έχει την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσει στην εορταστική εκδήλωση – δεξίωση, με αφορμή την Αλλαγή Ηγεσίας του Ομίλου μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Ιουνίου, ώρα 20.30, στο ξενοδοχείο Μάτι.

Η ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ δεν είναι μόνο μια τυπική διαδικασία αλλά μια σημαντική γιορτή που σηματοδοτεί την εξέλιξη και την ανανέωση του Ομίλου, διασφαλίζοντας τη συνεχή ανάπτυξη και επιτυχία του.
Επιπλέον είναι σημαντική διότι:

  1. Υπάρχει συνέχιση της Κληρονομιάς και των Αξιών του Ρόταρυ,
  2. Νέα Οράματα και Στρατηγικές,
  3. Ευκαιρία για Ανασκόπηση και Επανεκκίνηση,
  4. Ενίσχυση της Συνοχής του Ομίλου και του Ηθικού,
  5. Σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των μελών,
  6. Επιβεβαίωση της Συμμετοχής και της Διαδοχής.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος Θοδωρής Λιώσης και ο επερχόμενος Πρόεδρος Δημήτρης Δασκαλόπουλος μαζί με το Δ.Σ του, επιθυμούν την προσέλευση και ενεργή συμμετοχή νέων ατόμων, που αγαπούν τον εθελοντισμό και πιστεύουν σε αυτόν, οι οποίοι πιθανώς να έχουν ακούσει για το Ρόταρυ αλλά να μην είχαν τον τρόπο ή την ευκαιρία να έρθουν κοντά μας, προκειμένου έτσι να ενδυναμωθεί η ροταριανή κοινότητά μας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική/τραγούδι και απολαυστικό φαγητό, προσφέροντας μέσα από μία ευχάριστη βραδιά, την ιδανική ευκαιρία για γνωριμία και κοινωνικοποίηση μεταξύ των μελών μας, καθώς και των ενδιαφερόμενων νέων που επιθυμούν να γίνουν μέρος της μεγάλης οικογένειας του Ρόταρυ.

Με κεντρικό σύνθημα: “Να βγούμε από τα ξενοδοχεία, να γνωριστούμε και να γίνουμε ομάδα, διότι ότι και αν σημαίνει το Ρόταρυ για μας, στον κόσμο θα γίνεται γνωστό μόνο από τα αποτελέσματα που θα πετυχαίνει μέσα από τα έργα του”, η νέα Ηγεσία επιδιώκει να ενθαρρύνει τη δραστηριοποίηση του Ομίλου μας στην τοπική κοινωνία, προάγοντας τις αξίες της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς δηλαδή “Του Υπηρετείν Υπεράνω Εαυτού”.

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση και να γιορτάσετε μαζί μας αυτό το σημαντικό γεγονός.

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας η παρουσία σας.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Δασκαλόπουλος

Πρόεδρος 2024-25

Ροταριανός Όμιλος Μαραθώνας Νέα Μάκρη

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία του Ομίλου μας στο τηλέφωνο 6942836881.

Η τιμή του δείπνου έχει οριστεί στα 25€.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/byOBFDsMS64 Τι είναι η κλιματική ουδετερότητα και η δίκαιη μετάβαση; Πως συνδέεται η Πράσινη Ευρωπαϊκή Συμφωνία με την Δίκαιη Μετάβαση; Οι Ελληνικές περιοχές προς την δίκαιη μετάβαση (Δυτ. Μακεδονία και Πελοπόννησος). Η πορεία …

https://www.youtube.com/watch?v=kd6Pc5mv0Ys Τι είναι κλιματική αλλαγή και ποια η διαφορά όταν μιλάμε για κλιματική κρίση; Ποια είναι η εικόνα στις πόλεις μας και πώς θα φτάσουμε στις Κλιματικά ουδέτερες πόλεις; Ποιες…

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…