Παιανία: Ανήλικη θύμα εκδικητικής πορνογραφίας

Παιανία: Ανήλικη θύμα εκδικητικής πορνογραφίας

Παιανία: Ανήλικη θύμα εκδικητικής πορνογραφίας

Μια ανήλικη στην Παιανία έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας από 22χρονο νεαρό όταν του ζήτησε να διακόψουν την επικοινωνία τους.

Πρόκειται για υπόθεση που αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία που έκανε η μητέρα της 17χρονης κοπέλας στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η κοπέλα γνώρισε πριν από 5 μήνες μέσω διαδικτυακής εφαρμογής έναν άνδρα -κατά δήλωσή του 22 ετών- και στον οποίο η ίδια πριν από ένα μήνα είχε στείλει γυμνές φωτογραφίες.

Ωστόσο όταν η ανήλικη ζήτησε από τον νεαρό άνδρα να διακόψουν την επικοινωνία τους, αυτός προκειμένου να την εκδικηθεί έστειλε τις φωτογραφίες αυτές στον θείο της αλλά και σε φίλους της.

Η μητέρα της ανήλικης έκανε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόρειοανατολικής Αττικής και σχηματίστηκε δικογραφία κατά του ατόμου που επικοινωνούσε η 17χρονη και αναζητείται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…

https://youtu.be/HpEX5TE5Oiw Ο Νικόλας Φουρναράκης επικεφαλής του “ΒΟΛΤ Ελλάδος” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του OnCamera.gr «Εν αρχή ην ο Λόγος» και μίλησε για τη φιλοσοφία, τη δομή, τις προοπτικές και τον ευρωπαϊκό…