• ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ
    • EU Climate Pact
    • Who is Who
    • ΓΕΓΟΝΟΤΑ OnCamera
    • Εν Αρχή ην ο Λόγος
    • Creative Projects
    • Ρεπορτάζ – Επικαιρότητα
    • Πρόσωπα & Γεγονότα
    • ΕΡΓΟΡΑΜΑ
    • Μιλάμε…ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ
    • Αντικριστά
    • Παράγοντες
    • Μικροσκόπιο
    • Μυστικά του επιχειρείν
    • Πριν… μιλήσει η Κάλπη!
    • Φίλοι των ζώων
    • Άλλες Εκπομπές
  • Projects VR360
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
oncamera logo
Home»ΕΙΔΗΣΕΙΣ»ΕΛΛΑΔΑ»Ολυμπιακός – Ο Μαρτίνς βλέπει και ο Ματιέ έχει ψυχή
ΕΛΛΑΔΑ

Ολυμπιακός – Ο Μαρτίνς βλέπει και ο Ματιέ έχει ψυχή

By NEWS ROOM31/10/2021No Comments
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email
||
||
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Να έχεις κατοχή που κάποιες στιγμές άγγιξε το 80% και στο τελείωμα του ματς ήταν πάνω από το 70%, να κάνεις 17 τελικές έναντι μόλις τεσσάρων του αντιπάλου και να αγκομαχάς στις καθυστερήσεις για να κρατήσεις τη νίκη. Κι όλα αυτά για ένα διπλό λάθος. Ένα διπλό λάθος που λίγο έλειψε να στοιχίσει δύο βαθμούς.

Δεν ήταν κακός ο Παναιτωλικός. Αντιθέτως έπαιξε πολύ ψυχωμένα και με λίγη (παραπάνω) τύχη θα μπορούσε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά επιθετικά ήταν ανύπαρκτος. Μια ευκαιρία δημιούργησε σε όλο το ματς και πέτυχε γκολ. Ο Μαντί Καμαρά πούλησε μια μπάλα στη μεσαία γραμμή ανοίγοντας το κοντρόλ, ο Παπασταθόπουλος αρχικά κράτησε σε κανονική θέση τον Βέργο (εύκολα θα μπορούσε να τον βγάλει οφσάιντ…) και στη συνέχεια έφαγε και την ποδιά και εκεί που το ματς έδειχνε ότι θα εξελιχθεί σε υγιεινό περίπατο για τον Ολυμπιακό, έγινε ντέρμπι.

Η ομάδα του Μαρτίνς μπλόκαρε στο πρώτο ημίχρονο. Ίσως αλλιώς να τα περίμενε τα πράγματα μετά το 0-1 και αλλιώς να της ήρθαν με τη γρήγορη ισοφάριση, αλλά μπλόκαρε. Παράλληλο ποδόσφαιρο που κάποιες φορές γινόταν και κουραστικό, κάποια σουτ έξω από την περιοχή και αυτό ήταν όλο. Ο Παναιτωλικός κρατούσε εύκολα το παιχνίδι εκεί που τον βόλευε και το μόνο που βλέπαμε ήταν τον Αγκιμπού Καμαρά να τρέχει.

Το θετικό είναι ότι όλα αυτά δεν τα βλέπαμε μόνο εμείς, αλλά και ο Μαρτίνς από τον πάγκο (αυτό έλειπε άλλωστε) κι έτσι φρόντισε να αλλάξει γρήγορα τα δεδομένα στο δεύτερο ημίχρονο. Μέσα ο Ελ Αραμπί και ο Βαλμπουενά, για να αποκτήσει η ομάδα μεγαλύτερη κινητικότητα και φαντασία στην επίθεση, μέσα κι ο Ανδρούτσος, ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη δύναμη η δεξιά πλευρά, που μέχρι τότε παραήταν «λάιτ», και τα πάντα άλλαξαν, καθώς έπειτα απ’ αυτές τις τρεις αλλαγές ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι τους Αγρινιώτες.

Ακόμα κι έτσι, πάντως, αν ο κοντορεβυθούλης Βαλμπουενά δεν πήδαγε στο Θεό για να πάρει την κεφαλιά (και το πέναλτι) στη φάση με τον Μελίσσα, δεν ξέρω αν θα έφευγε νικητής ο Ολυμπιακός από το Αγρίνιο. Σε εκείνο το χρονικό σημείο έδειχνε ότι εύκολα ή δύσκολα θα βρει γκολ, αλλά με την ψυχή του Βαλμπουενά το βρήκε. Και παρά το γεγονός ότι το βρήκε, η εικόνα στη συνέχεια δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Τέλος καλό όλα καλά φυσικά, αφού το τρίποντο στο Αγρίνιο ήταν απαραίτητο (όπως κι αυτό με τον Ιωνικό στο Καραϊσκάκη) για να πάει σίγουρα πρωτοπόρος ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά το γεγονός ότι εξακολουθεί να παίζει με τη φωτιά σε παιχνίδια που βάσει υλικού θα έπρεπε να τα καθαρίζει πολύ πιο εύκολα αν μη τι άλλο προβληματίζει.

 

in.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
NEWS ROOM

Related Posts

viasmos 3 Το Έγκλημα ως Θέαμα: Η Υπόθεση Μουρτζούκου και η Ευθύνη των ΜΜΕ

Το Έγκλημα ως Θέαμα: Η Υπόθεση Μουρτζούκου και η Ευθύνη των ΜΜΕ

16/07/2025
mitsotakis INTIME 3 768x480 1 Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Αυξήθηκαν κατά 1000% οι δηλωθείσες υπερωρίες στον τουρισμό

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Αυξήθηκαν κατά 1000% οι δηλωθείσες υπερωρίες στον τουρισμό

12/07/2025
metanastes 1 600x375 1 Στο Λαύριο μεταφέρονται οι 520 διασωθέντες μετανάστες από τη Γαύδο

Στο Λαύριο μεταφέρονται οι 520 διασωθέντες μετανάστες από τη Γαύδο

09/07/2025

Comments are closed.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Μια διαφορετική συνέντευξη με τον Παύλο Μαρινάκη, στο WebTV OnCamera.gr, με τη δημοσιογράφο Εβίτα Χρυσολούρη.

📺 Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε μια συνέντευξη που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Μιλά για επικοινωνία και πολιτική, για τις αξίες που τον καθοδηγούν, για τη σχέση πολίτη – εξουσίας – νόμου, για την τεχνητή νοημοσύνη, αλλά και για το αν ο πολιτικός σήμερα μπορεί να είναι πραγματικά ανεξάρτητος ή είναι απλώς ένα προϊόν επικοινωνίας.

🔍 Ποιος είναι πίσω από τον θεσμικό ρόλο;
💬 Πόσο χώρο έχει η προσωπικότητα στην πολιτική;
🤖 Τι ρόλο παίζει η τεχνολογία στην εικόνα της εξουσίας;

Μια συζήτηση με βάθος, ειλικρίνεια και ουσία. Μην τη χάσετε!
Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες ασφάλεια, ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός. - Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες η ασφάλεια, η ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός. 
Ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Γιώργος Γεωργόπουλος μιλάει στο OnCamera.gr στην εκπομπή Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη για τις σημαντικότερες προκλήσεις που απασχολούν την πόλη. την βελτίωση της πρόσβασης στον αρχαιολογικό χώρο και τις στρατηγικές για την ενίσχυση του πολιτιστικού χαρακτήρα της περιοχής. Τα τρία ζητήματα που έχουν προτεραιότητα στην πόλη, όπως είπε, είναι η ασφάλεια, η ποιότητα ζωής και η ενίσχυση της πολιτιστικής βιομηχανίας.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε επίσης τη θέση της δημοτικής αρχής για την όδευση των πετρελαϊκών αγωγών μέσα από τον οικιστικό ιστό και τις βιομηχανικές ζώνες της πόλης, επισημαίνοντας την ασφάλεια και την προστασία των κατοίκων. Ταυτόχρονα , αναφέρθηκε στην ανάγκη εκσυγχρονισμού του λιμανιού και στη συμβολή του στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Η συζήτηση κάλυψε και το μέλλον της πόλης, με έμφαση στη διατήρηση και αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελευσίνας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, ενώ η βιωσιμότητα των πολιτιστικών δράσεων που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του τίτλου "Πολιτιστική Πρωτεύουσα" βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης.

Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες ασφάλεια, ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός.

Κλεάνθης Βαρελάς, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στη  Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη. - Η Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη φιλοξενεί στο OnCamera.gr τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Κλεάνθη Βαρελά, έναν άνθρωπο με σημαντική πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ενεργό ρόλο στα ζητήματα που απασχολούν τη Δυτική Αττική. 
Συζητήσαμε τις προκλήσεις και τις προοπτικές , την περιβαλλοντική προστασία και τη βιώσιμη ανάπτυξη καθώς και την ασφάλεια της περιοχής.

Κλεάνθης Βαρελάς, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στη Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη.

Περισσότερα βίντεο

ΑΡΧΕΙΟ ΕΜΠΟΜΠΩΝ

  • Μιλάμε Χωρίς Μοντάζ
  • Who is Who
  • Creative Projects
  • Πριν μιλήσει η Κάλπη
  • Παράγοντες
  • Μικροσκόπιο
  • Αντικριστά
  • Μυστικά του Επιχειρείν
  • ΕΡΓΟΡΑΜΑ
  • Ρεπορτάζ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Ερευνα - Αν.Εκπαίδευση
  • Περιβάλλον
  • Τεχνολογία
  • Οικονομία
  • Κόσμος
  • Ελλάδα
Facebook Youtube

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Σχετικά με το κάναλι
  • OnCamera promo kit
  • Τηλ. κέντρο 210 8056324
  • Γενικό email info@oncamera.gr
  • Θέματα ύλης press@oncamera.gr
  • Δ/νση Στούντιο: Λ.Μαραθώνος 77, Πικέρμι, 19009

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Loading

© 2024 – OnCamera.gr SA – Designed by AVMap GIS SA