Όλγα Γεροβασίλη: «Στον ΣΥΡΙΖΑ προχωράμε συντεταγμένα»

Όλγα Γεροβασίλη: «Στον ΣΥΡΙΖΑ προχωράμε συντεταγμένα»

Όλγα Γεροβασίλη: «Στον ΣΥΡΙΖΑ προχωράμε συντεταγμένα»

προχωράμε συντεταγμένα

«Σήμερα προχωράμε συντεταγμένα προς τον άμεσο εκλογικό στόχο με τις θέσεις μας να έχουν ήδη παρουσιαστεί» τόνισε η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Όλγα Γεροβασίλη, ενώ σχολιάζοντας τις χθεσινές δημοσκοπήσεις, μεταξύ των οποίων και της Metron Analysis για το MEGA πρόσθεσε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «έχει μία κάμψη που τείνει να πάρει ανοδικά χαρακτηριστικά».

Ερωτηθείσα για το πως ερμηνεύει η ίδια τη φθορά της κυβέρνησης και αν οφείλεται στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, είπε ότι «τα Τέμπη χτυπούν στην καρδιά της κοινωνίας, βεβαίως το μεγάλο ζήτημα είναι και η ακρίβεια και η οικονομία. Προφανώς ο κόσμος είχε πειστεί ότι πρόκειται για παγκόσμιο φαινόμενο και τώρα βλέπει ότι οι άλλες χώρες ανακάμπτουν. Το ζήτημα των Τεμπών αναδεικνύει την ανασφάλεια για τη διαχείριση της κυβέρνησης».

Αναφορικά με την απόφαση του πρώην υπουργού Χρήστου Σπίρτζη να ζητήσει ειδική επιτροπή για τυχόν δικές του ποινικές ευθύνες για το δυστύχημα των Τεμπών, αλλά και τις δηλώσεις της κυβέρνησης περί ανώδυνης κίνησης, η Όλγα Γεροβασίλη είπε «γιατί δεν το κάνει και ο κ. Καραμανλής αφού είναι τόσο ανώδυνο».

Όπως πρόσθεσε, «η κυβέρνηση παραδέχεται μέσω των σχολίων που κάνει ότι δεν δέχτηκε τη σύσταση της προανακριτικής και μέσω αυτής της απόρριψης να συγκαλύψει τον κ. Καραμανλή. Ας δούμε το ηθικό μέρος της απόφασης του κ. Σπίρτζη, αλλά εάν η επιτροπή πει ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες, θα είναι σε εύκολη κατάσταση η ελληνική δικαιοσύνη; Ο κ. Σπίρτζης το κάνει γιατί είναι βέβαιος ότι δεν έχει ποινικές ευθύνες».

Σύμφωνα με την Όλγα Γεροβασίλη, «και αφού είναι τόσο ανέξοδο γιατί δεν βγήκε μπροστά και ο κ. Καραμανλής και να πει πάμε όλοι μαζί να γίνουν όσες επιτροπές θέλετε γιατί είμαι βέβαιος ότι δεν έχω ποινικές ευθύνες. Η ΝΔ και ο κ. Καραμανλής επέλεξαν κινήσεις αντιπερισπασμού και ότι αυτό είναι θέαμα».

Για το κλίμα που επικρατεί σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ η Όλγα Γεροβασίλη σχολίασε ότι «περάσαμε ένα μεγάλο διάστημα περιδίνησης με διασπάσεις και εκλογή νέου προέδρου και μείναμε πίσω και με ευθύνη μας παρήχθη μία αρνητική εικόνα. Σήμερα προχωράμε συντεταγμένα προς τον άμεσο εκλογικό στόχο με τις θέσεις μας να έχουν ήδη παρουσιαστεί και από εδώ και πέρα υπάρχει προγραμματισμός πλήρους εξωστρεφούς δράσης προκειμένου να φτάσουν οι θέσεις παντού».

«Η πτώση είναι πίσω μας και πιστεύω ότι θα είμαστε δεύτερο κόμμα»
Η Όλγα Γεροβασίλη απαντώντας για το που τοποθετεί τον πήχη, είπε ότι «κάθε φορά με ό,τι καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις πολύ περισσότερο. Εκτιμώ ότι η πτώση είναι πίσω μας και πιστεύω ότι θα είμαστε δεύτερο κόμμα».

Για τον Στέφανο Κασσελάκη ανέφερε ότι «ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που έλειπε από τη χώρα και μπήκε απευθείας στα βαθιά, προφανώς υπήρχε μία πολιτική αδυναμία αλλά έχει ταλέντο όπως το επικοινωνιακό χάρισμα έχει και όχι μόνο. Προσαρμόζεται γρήγορα στην ελληνική πραγματικότητα».

Για τις δημοσκοπήσεις που αποτυπώνουν μία δυσαρέσκεια σχετικά με τις εξηγήσεις του Στέφανου Κασσελάκη για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες η αντιπρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι «ο πρόεδρος είπε από την πρώτη μέρα και είπε ότι είμαι αυτός, είναι ένας άνθρωπος με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα. Η ζωή των πολιτικών προσώπων οφείλει να είναι διάφανη. Ο ίδιος είπε ότι έχει μεταβιβάσει τις εταιρείες του».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…