Ο Δήμος Διονύσου αντιμετωπίζει πιθανούς κινδύνους λόγω καιρού

Ο Δήμος Διονύσου αντιμετωπίζει πιθανούς κινδύνους λόγω καιρού

Ο Δήμος Διονύσου αντιμετωπίζει πιθανούς κινδύνους λόγω καιρού

Ο Δήμος Διονύσου ενημερώνει τους δημότες για τους τρόπους αντιμετώπισης κινδύνων από την επιδείνωση των καιρικών συνθηκών:

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού των φρεατίων σε επικίνδυνα σημεία του Δήμου Διονύσου. Ο καθαρισμός στα σημεία όπου εγκυμονεί ο κίνδυνος πλημμυρών γίνεται με τη συνδρομή του ειδικού οχήματος, προκειμένου να είναι ταχύτερη και πιο αποδοτική η διαδικασία.

Λόγω της επιδείνωσης του καιρού από σήμερα το απόγευμα ενημερώνουμε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων. Παρακαλούνται οι δημότες να μη βγάζουν το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, στον δρόμο, τα απορρίμματά τους.

Παράλληλα, σε επαγρύπνηση βρίσκεται και η Δημοτική Αστυνομία, που θα ενημερώνει τους δημότες αναφορικά με τη στάση και τη στάθμευση των οχημάτων τους. Στόχος είναι να εκλείψουν τα όποια προβλήματα στον τομέα του καθαρισμού δρόμων και πεζοδρομίων. Γι’ αυτό και σε όλες τις τοπικές δημοτικές οδούς, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων παρακαλούνται να σταθμεύουν από τη μια πλευρά.

Η Δημοτική Αστυνομία, τέλος, θα παρακολουθεί αδιάλειπτα την ομαλή αποχώρηση των μαθητών από τα σχολεία του Δήμου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας, η Πολιτική Προστασία διανέμει χύμα αλάτι στα κάτωθι σημεία:

Γήπεδο Κρυονερίου
Αμαξοστάσιο Αγίου Στεφάνου (Λακωνίας 3)
Τέλος Λεωφόρου Μ. Αλεξάνδρου (Σταμάτα)
Οδός Βερόης και Λεωφόρου Διονύσου (Διόνυσος)
Μητροπολίτη Κυδωνιών Γρηγορίου και Αγίου Ιωάννου στη Ροδόπολη
Πλατεία Σεμέλης στη Δροσιά
Πλατεία Κορολή στη Δροσιά
Κοινοτικό κατάστημα της Σταμάτας
Λόφος Νυμφών στη Δ.Ε. Αγίου Στεφάνου (Νυμφών και Αμαζόνων)
Οι δημότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους φτυαράκι και σάκο για τη μεταφορά του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…

https://youtu.be/HpEX5TE5Oiw Ο Νικόλας Φουρναράκης επικεφαλής του “ΒΟΛΤ Ελλάδος” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του OnCamera.gr «Εν αρχή ην ο Λόγος» και μίλησε για τη φιλοσοφία, τη δομή, τις προοπτικές και τον ευρωπαϊκό…