Νέος και σύγχρονος ο Ελληνόκτητος Στόλος

Νέος και σύγχρονος ο Ελληνόκτητος Στόλος

Νέος και σύγχρονος ο Ελληνόκτητος Στόλος

ελληνικό έλεγχο στόλου

Η μέση ηλικία του υπό ελληνικό έλεγχο στόλου σε πλοία αυξήθηκε ελαφρώς το 2024 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, αλλά παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί να είναι 4,5 έτη κάτω από το μέση ηλικία του παγκόσμιου στόλου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας του Λονδίνου (Greek Shipping Co operation Committee) η μέση ηλικία του υπό ελληνικό έλεγχο στόλου σε όρους πλοίων ανέρχεται πλέον σε 13,7 έτη, σε σύγκριση με 18,2 έτη για τον παγκόσμιο στόλο. Σε όρους gross tonnage και dwt, είναι 12,1 και 12 έτη αντίστοιχα, έναντι 13,1 και 12,8 ετών του παγκόσμιου στόλου.

Η μέση ηλικία του υφιστάμενου στόλου υπό ελληνική σημαία κατέγραψε μικρή αύξηση σε όρους αριθμό πλοίων και ανέρχεται πλέον σε 15,5, έναντι 15 το 2023. Μικρή αύξηση έχει σημειώθηκε επίσης σε όρους gross tonnage και dwt, με τιμές 10,3 και 9,9 αντίστοιχα, όπως έναντι 10 και 9,7 το 2023.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…