Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ: «Ένα Κίνημα γεννιέται, σε χρειαζόμαστε»

Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ: «Ένα Κίνημα γεννιέται, σε χρειαζόμαστε»

Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ: «Ένα Κίνημα γεννιέται, σε χρειαζόμαστε»

σποτ

Νέο σποτ για τις ευρωεκλογές έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με πρωταγωνιστή εκ νέου τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται εντός αγροτικών καλλιεργειών και αναφέρει πως «κάτι αλλάζει. Ένα κίνημα γεννιέται. Για μια πατρίδα στην οποία θέση στο φως δεν θα έχουν πάντα οι άλλοι».

Στη συνέχεια φυτεύει έναν σπόρο που -σταδιακά- φυτρώνει υπό το φως του ήλιου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συνεχίζει λέγοντας πως «για μια πατρίδα που θα παρέχει σε όλους τους πολίτες κοινωνική προστασία, ασφάλεια και ευκαιρίες ώστε να προκόψουν, να πετύχουν, να ανθίσουν. Εμείς βάλαμε τον σπόρο».

Καταληκτικά ο Στέφανος Κασσελάκης απευθύνεται στους ψηφοφόρους, λέγοντας πως τους χρειάζεται. «Τώρα σε χρειάζομαι. Σε χρειαζόμαστε στην κάλπη. Η αναγέννηση της αξιοπρέπειας και της περηφάνιας μας είναι στο χέρι σου».

Το σποτ κλείνει με το κεντρικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «καλύτερη ζωή τώρα».

Σημειώνεται ότι χθες Πέμπτη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δημοσίευσε σποτ με το πρόγραμμα στεγαστικής πολιτικής του, που δίνει έμφαση στους νέους και τις νέες.

Παρουσιάζει επίσης το πρόγραμμα «με το κλειδί στο χέρι» προκειμένου να επισκευάζονται ή να διατίθενται 25.000 πράσινες κατοικίες ετησίως έως το 2030 προκειμένου η Ελλάδα να επανέλθει στο 75,4% της ιδιοκατοίκησης του 2019.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…

https://youtu.be/EYt97hTwo7w Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του Ανδρέα Λοβέρδου, Χειρουργός – Μαστολόγος – Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα μίλησε στο OnCamera.gr, δίδοντας το προσωπικό της…