Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου: Μόνιμη έκθεση της Ολυμπιακής Δάδας «Σίδνευ 2000»

Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου: Μόνιμη έκθεση της Ολυμπιακής Δάδας «Σίδνευ 2000»

Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου: Μόνιμη έκθεση της Ολυμπιακής Δάδας «Σίδνευ 2000»

Μουσείο

Το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου στο πλαίσιο της 4ης Ολυμπιακής Εβδομάδας 22-26 Απριλίου, διοργάνωσε διήμερο αθλητικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων.

Σήμερα, 26 Απριλίου, αμέσως μετά την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αφετηρία του Αυθεντικού Μαραθωνίου, στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας παρέλαβε την Ολυμπιακή Δάδα της 27ης Ολυμπιάδας «Σίδνεϋ 2000» για μόνιμη έκθεση στο Μουσείο.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Σταύρο Ποτουρίδη, συλλέκτη Ολυμπιακών ενθυμημάτων για αυτήν την εξαιρετική του προσφορά από την προσωπική συλλογή του.

Από την πλευρά του ο κ. Ποτουρίδης εξέφρασε την πρόθεσή του να εμπλουτίσει την ολυμπιακή έκθεση του Μουσείου και με άλλα μοναδικά εκθέματα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία μαθητών του Γυμνασίου Μαραθώνα.

Οι μαθητές πριν την εκδήλωση συμμετείχαν σε διάφορες αθλητικές δράσεις στο πλαίσιο του εορτασμού της Ολυμπιακής Εβδομάδας .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ. Βασίλης Οικονόμου, η Αντιπεριφερειάρχης κα Βίκυ Καβαλάρη, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Αναστάσιος Χρυσίνας, ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. Ματθαίος Καραμολέγκος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κα Βούλα Ζυγούρη, ο Πρωταθλητής Τοξοβολίας κ. Βασίλης Μέξης, καθώς και μέλη από το ΔΣ του ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ.

438094484 903641464895699 1343326232962362713 n
Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου: Μόνιμη έκθεση της Ολυμπιακής Δάδας «Σίδνευ 2000» 2

Ο Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Κυπαρίσσης έκλεισε το διήμερο των αθλητικών δραστηριοτήτων στο Μουσείο, ευχαριστώντας τον Σύλλογο Καθηγητών του Γυμνασίου και όλους τους συμμετέχοντες των δράσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…

https://youtu.be/EYt97hTwo7w Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του Ανδρέα Λοβέρδου, Χειρουργός – Μαστολόγος – Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα μίλησε στο OnCamera.gr, δίδοντας το προσωπικό της…