Μητσοτάκης για ψήφο στις Ευρωεκλογές: «Όχι στην αψήφιστη κι επιπόλαιη»

Μητσοτάκης για ψήφο στις Ευρωεκλογές: «Όχι στην αψήφιστη κι επιπόλαιη»

Μητσοτάκης για ψήφο στις Ευρωεκλογές: «Όχι στην αψήφιστη κι επιπόλαιη»

ευρωεκλογές

Μήνυμα συμμετοχής στις ευρωεκλογές του Ιουνίου στέλνει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ξορκίζοντας ταυτόχρονα την «αψήφιστη και επιπόλαιη» ψήφο. Στην ανάρτησή του για τον εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου, ο κ. Μητσοτάκης, καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στην διαδικασία και με την επιστολική ψήφο:

«Η ψήφος των ευρωεκλογών δεν μπορεί να είναι ψήφος αψήφιστη και επιπόλαιη αλλά ψήφος ευθύνης, πραγματικής προόδου και δημοκρατικής εγρήγορσης. Η αποχή δεν είναι απάντηση. Όποιο κόμμα και αν στηρίζετε, στηρίζετε τελικά την ίδια τη Δημοκρατία με τη συμμετοχή σας που από φέτος γίνεται πιο εύκολη με την επιστολική ψήφο».

Συνεχίζει δε αναφέροντας: «Υπάρχει ακόμη χρόνος μέχρι αύριο Μεγάλη Δευτέρα που λήγει η προθεσμία να μπείτε στην πλατφόρμα epistoliki.ypes.gov.gr και να εγγραφείτε» αναφέρει ο πρωθυπουργός, υπενθυμίζοντας πως «με επιστολική ψήφο μπορούν να ψηφίσουν όχι μόνο οι ομογενείς μας στο εξωτερικό αλλά κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας πολίτης, εξοικονομώντας και χρόνο αλλά και χρήματα».

Ταυτόχρονα, ο Πρωθυπουργός δηλώνει δικαιωμένος για τον αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τη διαδικασία της 9ης Ιουνίου, και υποστηρίζει ότι «μαχόμαστε την ακροδεξιά στην πράξη», προσπερνώντας το γεγονός ότι στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, εντάσσεται ο Φρέντι Μπελέρης που έχει καταγγελθεί ότι «συμμετείχε σε φασιστικές συνάξεις».

Ειδικότερα αναφέρει ότι «στην προκήρυξη από τον Άρειο Πάγο των 31 τελικά κομμάτων που θα συμμετάσχουν στην αναμέτρηση» είναι εκτός οι Σπαρτιάτες «με το σκεπτικό ότι ο πραγματικός ηγέτης του κόμματος είναι ο έγκλειστος στις φυλακές, μέλος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης».

Και προσθέτει: «Αισθανόμαστε δικαιωμένοι γιατί αυτό επιτεύχθηκε μέσα από τις νομοθετικές ρυθμίσεις τις οποίες εμείς ψηφίσαμε και τα υπομνήματα που καταθέσαμε. Μαχόμαστε τον ακροδεξιό φασισμό στην πράξη, όχι στα λόγια όπως κάνουν δυστυχώς κάποια κόμματα της αντιπολίτευσης».

Κατά τα άλλα στην ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός αναφέρεται στην Οικονομία, στο ασφαλιστικό και τα έργα υποδομής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/YGFh03BN0eI Δικηγόρος – Συνήγορος συγγενών θύματος στην τραγωδία που έλαβε χώρα τον Ιούλη του 2018 στην ευρύτερη περιοχή του Ματιού, ο Γιάννης Καραγκούνης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του On Camera και…

https://youtu.be/CYlMlQcj2_k Συνέντευξη στο OnCamera και τη Βιργινία Μάρκου παραχώρησε η Σοφία Μπεκατώρου, ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Μπεκατώρου μίλησε χωρίς δισταγμό, για όλα όσα συνθέτουν την πολυσχιδή…

https://youtu.be/om6b-pcgMCk Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος – Εκπρόσωπος Τύπου της «Ελληνικής Λύσης» Γιάννης Σκάλκος, παρουσιάζοντας τηνυποψηφιότητά του, για τις επερχόμενες…