Μικρή αρκούδα εμφανίστηκε σε μπαλκόνι σπιτιού

Κοντά σε κατοικημένη περιοχή στον Ασπροπόταμο, στην Πίνδο, έκανε την εμφάνιση της τις τελευταίες μέρες μια μικρή αρκούδα.

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media το ενός έτους χαριτωμένο αρκουδάκι στέκεται όρθιο και κοιτάζει μέσα από το τζάμι, δείχνει να πλησιάζει αρκετά τους ανθρώπους. Τρέφεται από τα σκουπίδια των ανθρώπων, ρίχνοντας τους κάδους και κυκλοφορώντας και ανάμεσα στα σπίτια.

Μικρή αρκούδα

Δημοσίευμα του “Aspropotamos” αναφέρει:

Η «άγρια» φύση του μέλλοντος ή απλά ένα τυχαίο ευχόμαστε περιστατικό.
Ένα αρκουδάκι περιφέρεται μέρες τώρα κοντά σε κατοικημένη περιοχή, τρέφεται από τα σκουπίδια των ανθρώπων, ρίχνοντας τους κάδους και κυκλοφορώντας και ανάμεσα στα σπίτια το βράδυ. Πλέον και την ημέρα, κι όσο κι αν αποτελεί ένα όμορφο θέαμα το συμπαθέστατο αρκουδάκι, είναι τόσο λυπηρό που ένα άγριο ζώο, έχει «καταντήσει» φωτογραφική ατραξιόν.
Πολλοί το αναζητούν για την αποκλειστικότητα, κυνηγώντας ουσιαστικά λάικς ή και παράδες οι γνωστοί ταϊσμένοι αχόρταγοι της περιβόητης λίστας Πέτσας. Τυχεροί οι άνθρωποι που το είδαν στο μπαλκόνι τους και τους ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες. Ίσως αυτές οι φωτογραφίες να ευαισθητοποιήσουν τους αρμόδιους και να αντιληφθούν ότι όντως πρέπει να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο αρκουδάκι. Να μην εξοικειωθεί με την παρουσία του ανθρώπου αλλά και μην συνηθίσει να περιφέρεται κοντά και μέσα στα σπίτια και τους ανθρώπους.
Πρέπει να είναι κοντά στην ηλικία του ενός χρόνου, ίσως και λίγο παρακάτω, ή να σκοτώσαν την μάνα του ή να το άφησε για κάποιο λόγο νωρίτερα. Όπου το δείτε διώξτε το, μην το ταΐσετε, μην χαίρεστε που είναι κοντά μας, δεν έχει θέση εδώ, πρέπει να φοβεριστεί, μπας και ξανά επιστρέψει στην άγρια φύση του, δύσκολο, αλλά αυτό πρέπει να γίνει. Ας ασχοληθούν οι ειδικοί παραπάνω κι ας ευχηθούμε ως τότε να μην έχει πάει χαμένο, κρίμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/bbXr1oornq4 Στις πρόσφατες εκλογές της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, ο Ευάγγελος Αλμπάνης εξελέγη μέλος, ως προτεινόμενος από την Παράταξή του, ενώ έχει να επιδείξει -παρά το νεαρό της ηλικίας του- μία…

https://youtu.be/k1fIXgSAumw Αξιόλογος και αυθεντικός χοροδιδάσκαλος από την Κρήτη o Γιάννης Μεγαλακάκης. Με πολυετή εμπειρία και βαθιά γνώση της κρητικής παράδοσης, ο Γιάννης Μεγαλακάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του On Camera «Εν…

https://youtu.be/F94ngpOCEhM Την Παρασκευή 26/01/2024 το OnCamera.gr βρέθηκε στο National Event του Climate Pact. Στη κάμερα μας μίλησαν:H συντονίστρια της χώρας για την Ελλάδα για το EU Climate Pact και Διευθύνουσα…