Κυριάκος Μαϊόπουλος: Ο στρατιώτης της «Δύναμης Ανάπτυξης»

Ο Κυριάκος Μαϊόπουλος, πρώην στρατιωτικός και μάλιστα στο ισχυρότερο των όπλων τα τεθωρακισμένα, αλλά ταυτόχρονα και αναγνώστης στην εκκλησία, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Δύναμη Ανάπτυξης» και με υποψήφιο Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου τον Ανδρέα Βασιλόπουλο.

Στην εκπομπή «Who is who» του OnCamera.gr με τον Παναγιώτη Καλαμπόκη, και με ιδιαίτερο χιούμορ αναφέρθηκε όχι μόνο στη πορεία του στο στρατό αλλά και τη ζωή του γενικότερα, ξεκινώντας από τον Άγιο Κυριακό του οποίου φέρει το όνομα.

Απάντησε στην ερώτηση, γιατί τον ονομάζουν φοιτητή, αλλά δεν αποκάλυψε τα μυστικά του ως δεινός ψαράς με σημαντικά τρόπαια.

Κυριάκος Μαϊόπουλος
Κυριάκος Μαϊόπουλος: Ο στρατιώτης της «Δύναμης Ανάπτυξης» 2


Του αρέσει η rock μουσική, ακούει disco και τρελαίνεται για τα πανηγύρια.
Στο τομέα της αυτοδιοίκησης, όπως όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί Σύμβουλοι θέλει και αυτός να προσφέρει με τον δικό του τρόπο.

Κρατώντας τις καλές εικόνες από πολλές πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού όπου έζησε, ανέφερε ότι καλό θα ήταν να δούμε και ανάλογες εικόνες και στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.

Η απόφασή του να είναι μαζί με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο πηγάζει από την αναγνώριση του ολοκληρωμένου και κοστολογημένου προγράμματος που έχει ο Ανδρέας Βασιλόπουλος.

Απομένει στους δημότες-ψηφοφόρους να αξιολογήσουν τον Κυριάκο και περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα στις 8 του Οκτώβρη!

ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ - CREATIVE PROJECTS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…

https://youtu.be/EYt97hTwo7w Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του Ανδρέα Λοβέρδου, Χειρουργός – Μαστολόγος – Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα μίλησε στο OnCamera.gr, δίδοντας το προσωπικό της…

https://youtu.be/YGFh03BN0eI Δικηγόρος – Συνήγορος συγγενών θύματος στην τραγωδία που έλαβε χώρα τον Ιούλη του 2018 στην ευρύτερη περιοχή του Ματιού, ο Γιάννης Καραγκούνης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του On Camera και…