Κολωνός: Η αντίδραση της 12χρονης στην πρόταση της Εισαγγελέως

Κολωνός: Η αντίδραση της 12χρονης στην πρόταση της Εισαγγελέως

Κολωνός: Η αντίδραση της 12χρονης στην πρόταση της Εισαγγελέως

Την αντίδραση της 12χρονης από τον Κολωνό

Την αντίδραση της 12χρονης από τον Κολωνό στο άκουσμα της εισαγγελικής πρότασης για τον Ηλία Μίχο, μετέφερε η δικηγόρος της κ.Ταραχοπούλου.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής σε εκπομπή του OPEN και στον απόηχο των αντιδράσεων που έχουν ξεσπάσει μετά την απόφαση απαλλαγής του από κάποιες κατηγορίες, μεταξύ άλλων του βιασμού, η δικηγόρος της 12χρονης από τον Κολωνό ανέφερε μεταξύ άλλων πως η ανήλικη «είναι κλεισμένη σε ένα δωμάτιο και κλαίει συνέχεια».

Σχετικά με τα όσα ακούστηκαν στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο και τη δήλωση ενός εκ των δικηγόρων των κατηγορούμενων πως «η μικρή είχε επιλέξει ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής και να βιοπορίζεται έτσι», αντέδρασε τονίζοντας πως «είναι αδιανόητο να εκφράζονται τέτοιες απόψεις για ένα παιδάκι και μάλιστα από γυναίκα και μητέρα. Όλοι οι ψυχολόγοι και οι ειδικοί που εξέτασαν την 12χρονη κατέληξαν στο συμπέρασμα πως λέει την αλήθεια ότι η μητέρα της δεν είχε καμία σχέση με αυτά και όλα τα έκανε ο 59χρονος».

Τέλος, σχετικά με την πρόταση της εισαγγελέως να κριθεί ένοχη για όλα τα αδικήματα η μητέρα της 12χρονης, ανέφερε πως οι ειδικοί που εξέτασαν την 12χρονη κατέληξαν στο συμπέρασμα πως λέει την αλήθεια, ότι δηλαδή η μητέρα της δεν είχε καμία σχέση με αυτά και όλα τα έκανε ο Ηλίας Μίχος. Τόνισε δε πως αν το δικαστήριο υιοθετήσει την πρόταση, ο βασικός κατηγορούμενος θα γλιτώσει τα ισόβια, αλλά δε θα βγει από τη φυλακή καθώς κατηγορείται για σωρεία κακουργημάτων, εκτιμώντας πως η εισαγγελική πρόταση δεν θα γίνει δεκτή από το δικαστήριο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…

https://youtu.be/HpEX5TE5Oiw Ο Νικόλας Φουρναράκης επικεφαλής του “ΒΟΛΤ Ελλάδος” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του OnCamera.gr «Εν αρχή ην ο Λόγος» και μίλησε για τη φιλοσοφία, τη δομή, τις προοπτικές και τον ευρωπαϊκό…