Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, οι αγρότες σε Θεσσαλία και Βόρεια Ελλάδα. Οι αγρότες της Καρδίτσας θα επιχειρήσουν να κλείσουν κεντρικούς κόμβους, ενώ οι αγρότες της Επανομής στη Θεσσαλονίκη θα κινηθούν προς το Αεροδρόμιο Μακεδονία όπου θα προσπαθήσουν να κλείσουν τον κόμβο.

Χθες οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του νόμου Καρδίτσας πραγματοποίησαν γενική συνέλευση, στο πλαίσιο της οποίας εκπρόσωποι αγροτών κατήγγειλαν εκ νέου την Κυβέρνηση και το εκτελεστικό όργανό της, την Αστυνομία, όπως είπαν χαρακτηριστικά, για τη ρίψη χειροβομβίδων και κρότου λάμψης.

Επιπλέον υπογράμμισαν ότι οι δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, ότι κατανοεί τα προβλήματα τους, αφού πρώτα τους συκοφάντησε, όπως αναφέρουν, έγιναν υπό το βάρος της μεγάλης τους κινητοποίησης.

Αναλύθηκαν ακόμη τα προβλήματα και τα αιτήματά τους. Τα διαχρονικά όπως το αφορολόγητο πετρέλαιο, οι εγγυημένες τιμές, να μπει πλαφόν στο αγροτικό ρεύμα 7 λεπτά ανά κιλοβατώρα, αλλά και η νέα ΚΑΠ και οι ιδιαίτερες συνθήκες που αντιμετωπίζει η Θεσσαλία μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, σήμερα (26/1) οι αγρότες της Καρδίτσας θα πραγματοποιήσουν εκ νέου γενική συνέλευση.

Την ίδια ώρα στις Σέρρες οι αγρότες θα συγκεντρωθούν έξω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών προκειμένου να μετρήσουν δυνάμεις και να πάρουν και αυτοί τον δρόμο προς τον Προμαχώνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…

https://youtu.be/HpEX5TE5Oiw Ο Νικόλας Φουρναράκης επικεφαλής του “ΒΟΛΤ Ελλάδος” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του OnCamera.gr «Εν αρχή ην ο Λόγος» και μίλησε για τη φιλοσοφία, τη δομή, τις προοπτικές και τον ευρωπαϊκό…