«Καλλιόπη Βέττα: Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

«Καλλιόπη Βέττα: Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

«Καλλιόπη Βέττα: Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Η υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, δήλωσε:

«Ξεκινά η εκπαιδευτική δοκιμασία για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου και τους απόφοιτους που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι αυριανές εξετάσεις σηματοδοτούν το τέλος μιας εποχής προσπαθειών, μόχθου και επιμονής και την έναρξη μιας άλλης, προσδοκιών, ονείρων και φιλοδοξιών που, πρέπει πάντα να υπενθυμίζουμε, ότι δεν εξαντλούνται σε έναν γραπτό διαγωνισμό ούτε τελειώνουν με μια επιτυχία ή υστέρηση.

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στις υποψήφιες και τους υποψήφιους της Π.Ε. Κοζάνης, ελπίζοντας ότι η προετοιμασία τους θα αποδώσει καρπούς και οι κόποι τους θα ανταμειφθούν στο ακέραιο.

Ελπίζω ότι δεν θα αντιμετωπίσουν τεχνικά προβλήματα, όπως αυτά που συνέβησαν με την Τράπεζα Θεμάτων για τα οποία, για μια ακόμη φορά, η απελθούσα κυβέρνηση έριξε το μπαλάκι αλλού, επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ωστόσο, η δαμόκλειος σπάθη της Ε.Β.Ε., μέτρο που αποκλείει, ανεξάρτητα από την επίδοσή τους αρκετές χιλιάδες υποψηφίους από την σχολή επιλογής τους, παραμένει. Η Ν.Δ., συνεπής στις δεσμεύσεις της απέναντι στα κολλέγια, δημιούργησε όλη την τετραετία ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ιδιωτική εκπαίδευση, γεγονός που οι νέες και οι νέοι γνωρίζουν πολύ καλά.

Κλείνοντας, θέλω να συγχαρώ όσες και όσους βοήθησαν τους εξεταζόμενους. Οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και κηδεμόνες, οι οικείοι και φίλοι, οι άνθρωποι που στάθηκαν δίπλα στους συμμετέχοντες προσφέροντάς τους βοήθεια παντοιοτρόπως,  αξίζουν τις ευχαριστίες μας καθώς είναι οι αφανείς ήρωες, τα στηρίγματα, η ελπίδα κι η παρηγοριά των νέων μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/byOBFDsMS64 Τι είναι η κλιματική ουδετερότητα και η δίκαιη μετάβαση; Πως συνδέεται η Πράσινη Ευρωπαϊκή Συμφωνία με την Δίκαιη Μετάβαση; Οι Ελληνικές περιοχές προς την δίκαιη μετάβαση (Δυτ. Μακεδονία και Πελοπόννησος). Η πορεία …

https://www.youtube.com/watch?v=kd6Pc5mv0Ys Τι είναι κλιματική αλλαγή και ποια η διαφορά όταν μιλάμε για κλιματική κρίση; Ποια είναι η εικόνα στις πόλεις μας και πώς θα φτάσουμε στις Κλιματικά ουδέτερες πόλεις; Ποιες…

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…