Η Διοίκηση Πατούλη «δίνει λογαριασμό» μόνο στους πολίτες

Η Διοίκηση Πατούλη «δίνει λογαριασμό» μόνο στους πολίτες

Η Διοίκηση Πατούλη «δίνει λογαριασμό» μόνο στους πολίτες

||
||

Η παράταξη “Νέα Αρχή για την Αττική” είναι μια νέα αυτοδιοικητική παράταξη, που έλαβε πριν από περίπου ένα χρόνο ισχυρή λαϊκή εντολή, να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα  της Αττικής και δίνει λογαριασμό μόνον στους πολίτες της Αττικής.

Τόσο η παράταξη, όσο και ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης,  δεσμεύονται  μόνο από τις προγραμματικές  δεσμεύσεις και τις πολιτικές προτεραιότητές τους.  

Η δημιουργία μιας σύγχρονης μαρίνας στη Βουλιαγμένη,  υπηρετεί το αναπτυξιακό μας όραμα, για μια Αττική που θα αποτελεί ελκυστικό τουριστικό προορισμό, 12 μήνες το χρόνο, για τουρίστες με υψηλά εισοδήματα.

Από τη στιγμή που το έργο αυτό τυγχάνει και της αποδοχής της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αλλά και της Δημοτικής Αρχής, θα το στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας.

Στη στείρα κριτική του κ. Σγουρού και στην αδυναμία του να εξηγήσει πειστικά γιατί άλλαξε θέση σήμερα, σε σχέση με όσα υποστήριζε για τη συγκεκριμένη παρέμβαση το 2018, εμείς προτάσσουμε την προγραμματική μας συνέπεια.

Εμείς δε δίνουμε λογαριασμό ούτε σε συμφέροντα ούτε σε κόμματα, παρά μόνον στους πολίτες της Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/byOBFDsMS64 Τι είναι η κλιματική ουδετερότητα και η δίκαιη μετάβαση; Πως συνδέεται η Πράσινη Ευρωπαϊκή Συμφωνία με την Δίκαιη Μετάβαση; Οι Ελληνικές περιοχές προς την δίκαιη μετάβαση (Δυτ. Μακεδονία και Πελοπόννησος). Η πορεία …

https://www.youtube.com/watch?v=kd6Pc5mv0Ys Τι είναι κλιματική αλλαγή και ποια η διαφορά όταν μιλάμε για κλιματική κρίση; Ποια είναι η εικόνα στις πόλεις μας και πώς θα φτάσουμε στις Κλιματικά ουδέτερες πόλεις; Ποιες…

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…