Π. Ιωάννου «Είμαι ερωτευμένος με τη Λυκόβρυση και την Πεύκη»

Ιωάννου

Ερωτευμένος με την Λυκόβρυση και την Πεύκη δηλώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Ιωάννου επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δημιουργία» και παρουσιάζει στην εκπομπή «Αντικριστά» του OnCamera.gr και στη Φωτεινή Νάσσου τα προβλήματα αλλά και το όραμα του για την αυτοδιοίκηση.

Ξεκαθαρίζει ότι οι υποψήφιοι για τον Δήμο είναι 7 και όχι 2 που μονοπωλούν τις ειδήσεις των ΜΜΕ και μάλιστα ο ένας εκ των δυο χρειάζεται GPS για να περπατήσει στην περιοχή.

Προτάσσει το θέμα της καθαριότητας και την βελτίωση της καθημερινότητας καθώς και την εφαρμογή του ΓΠΣ, ακόμα και αν χρειαστεί να σπάσει αυγά και υπενθυμίζει στους συνδημότες του ότι η παράταξη του ήδη προχωράει σε δράσεις δεντροφύτευσης σε πάρκα και οικόπεδα που μετατρέπονται σε χώρους στάθμευσης των αυτοκινήτων.

Ο κ. Ιωάννου με χαρτί και με στυλό επιλέγει εκείνα τα στελέχη που απαρτίζουν τον συνδυασμό του και με τα οποία όπως λέει μπορεί να διοικήσει. «Τι να το κάνω να εκλεγώ και να μην έχω ομάδα ικανή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις» αναρωτιέται και δεσμεύεται πως είναι εφικτό σε πέντε χρόνια να αλλάξει την εικόνα της Λυκόβρυσης και της Πεύκης. «Με σκληρή δουλειά, ειλικρίνεια και όραμα».

Ιωάννου