Δ. Μπίρμπας «Δεν υπάρχει πρόγραμμα και όραμα»

Μπίρμπας

Οι ευθύνες είναι δεδομένες και έχουν ονοματεπώνυμο» τονίζει στην εκπομπή “Αντικριστά” του Oncamera.gr ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω και επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ» Δημήτρης Μπίρμπας, που όπως λέει έχασε τις εκλογές για 21 ψήφους στις 28.000 των ψηφοφόρων.

«Αφήσαμε 20 εκατομμύρια έργα σε εξέλιξη, δημοπρατημένα, σε κάποια είχε ήδη αναλάβει ο εργολάβος και ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί. Ο Δήμος ακόμα και τώρα δεν έχει καταρτίσει το 4ετές επιχειρησιακό του πρόγραμμα. Ακολουθεί το δικό μας, που συντάχθηκε πριν από 8 χρόνια. Επομένως, δεν έχει κατεύθυνση και όραμα, με αποτέλεσμα η πόλη να μένει πίσω».

Ο κ. Μπίρμπας αναφέρεται σε συγκεκριμένα έργα, όπως αυτό του θερινού κινηματογράφου ΤΙΤΑΝ με έτοιμη μελέτη εγκεκριμένη από το πράσινο ταμείο, για το οποίο έλειπε μόνο μια αδειοδότηση και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Τονίζει ότι το Αιγάλεω βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο με έργα πανελλαδικής εμβέλειας, όπως η κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού, η εγκατάσταση του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων, το κέντρο υπερύψηλής τάσης στο Ρουφ που απαιτούν μια Δημοτική αρχή έτοιμη να εξασφαλίσει τα μέγιστα αντισταθμιστικά για την πόλη και παράλληλα να διατηρήσει και α αξιοποιήσει την ιστορική και πολιτιστική της ταυτότητά.

«Η επιχειρησιακή ανεπάρκεια είναι εμφανής» θα πει και επισημαίνει ότι και οι τρεις μεγάλες παρατάξεις της πόλης έχουν διοικήσει οπότε ο δημότης μπορεί να συγκρίνει και να κρίνει με ασφάλεια για την πρόοδο της περιοχής του και την βελτίωση της καθημερινότητας.

Μπίρμπας
#image_title