Τα “αλαΜΠΟΥΡΝέζικα” του κ. Τσεμπέρη

Τα “αλαΜΠΟΥΡΝέζικα” του κ. Τσεμπέρη – Ο υπ. Δημοτικός Σύμβουλος της “Δύναμης Ανάπτυξης” Σάββας Ιωαννίδης με τον Δημήτρη Αντωνάκο από το ειδησεογραφικό site Rafinatanews.gr σχολιάζουν την απάντηση που έδωσαν ο κ. Μπουρνούς και ο κ. Τσεμπέρης, όταν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο υπ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος ρώτησε κάτι απλό «Γιατί στα χρηματικά εντάλματα που εκδίδει ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου φαίνονται τα ονοματεπώνυμα των δικαιούχων, ενώ στα χρηματικά εντάλματα που εκδίδει ο Δ.Ο.Π.Α.Π δεν φαίνονται αυτοί που αμείβονται από τον Δήμο;».

Είναι ξεκάθαρο όπως θα δείτε στο βίντεο, ότι Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος έλεγαν ότι ήθελαν προκειμένου να δικαιολογήσουν την αδιαφάνεια που υπάρχει σχετικά με το θέμα, ποιοι πληρώνονται από τον Δήμο και πόσα παίρνουν.

Στο βίντεο υπάρχουν πλάνα από τη συνεδρίαση, αλλά και εικόνες από την Διαύγεια που διαψεύδουν άμεσα τα “αλαΜΠΟΥΡΝέζικα” του κ. Μπουρνούς και του κ. Τσεμπέρη.

Τσεμπέρη
#image_title

Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες οι εικόνες:
του κ. Μπουρνούς που αναφέρει ότι στα χρηματικά εντάλματα ενδεχομένως να υπάρχει ένα όνομα και δεν υπάρχει κανένα άλλο, και οι παρουσιαστές ταυτόχρονα δίπλα του να προβάλλουν έγγραφο της Διαύγεια που τον διαψεύδει.
του κ. Τσεμπέρη, ο οποίος στο όνομα της δημοκρατίας αναφέρει ότι σωστά δεν “ανεβαίνουν” στη Διαύγεια τα ονοματεπώνυμα των μισθοδοτουμένων, και την ίδια ώρα οι παρουσιαστές να προβάλλουν έγγραφα από άλλους Δήμους (αυτοί οι Δήμοι κ. Τσεμπέρη δεν είναι δημοκρατικοί;) και να τον διαψεύδουν.
Εν κατακλείδι, το βίντεο με τον Σάββα Ιωαννίδη και τον Δημήτρη Αντωνάκο να σχολιάζουν τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο είναι μια σημαντική υπενθύμιση της ανάγκης λογοδοσίας των δημοτικών αρχόντων, που είναι ανύπαρκτη στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου. Είναι μια έκκληση προς όλους τους δημότες προκειμένου να συμμετέχουν περισσότερο στα κοινά και να αναγκάσουν τη Δημοτική Αρχή να λειτουργεί σε υψηλότερο επίπεδο διαφάνειας και ακεραιότητας.

ΥΓ. Ευχαριστούμε τον κ. Μπουρνούς που βλέπει ανελλιπώς τα βίντεο με τους σχολιασμούς μας.

Τσεμπέρη
#image_title


Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ - CREATIVE PROJECTS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…

https://youtu.be/EYt97hTwo7w Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του Ανδρέα Λοβέρδου, Χειρουργός – Μαστολόγος – Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα μίλησε στο OnCamera.gr, δίδοντας το προσωπικό της…

https://youtu.be/YGFh03BN0eI Δικηγόρος – Συνήγορος συγγενών θύματος στην τραγωδία που έλαβε χώρα τον Ιούλη του 2018 στην ευρύτερη περιοχή του Ματιού, ο Γιάννης Καραγκούνης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του On Camera και…