Κυριάκος Μαϊόπουλος: Ο στρατιώτης της «Δύναμης Ανάπτυξης»

Κυριάκος Μαϊόπουλος

Ο Κυριάκος Μαϊόπουλος, πρώην στρατιωτικός και μάλιστα στο ισχυρότερο των όπλων τα τεθωρακισμένα, αλλά ταυτόχρονα και αναγνώστης στην εκκλησία, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Δύναμη Ανάπτυξης» και με υποψήφιο Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου τον Ανδρέα Βασιλόπουλο.

Στην εκπομπή «Who is who» του OnCamera.gr με τον Παναγιώτη Καλαμπόκη, και με ιδιαίτερο χιούμορ αναφέρθηκε όχι μόνο στη πορεία του στο στρατό αλλά και τη ζωή του γενικότερα, ξεκινώντας από τον Άγιο Κυριακό του οποίου φέρει το όνομα.

Απάντησε στην ερώτηση, γιατί τον ονομάζουν φοιτητή, αλλά δεν αποκάλυψε τα μυστικά του ως δεινός ψαράς με σημαντικά τρόπαια.

Κυριάκος Μαϊόπουλος


Του αρέσει η rock μουσική, ακούει disco και τρελαίνεται για τα πανηγύρια.
Στο τομέα της αυτοδιοίκησης, όπως όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί Σύμβουλοι θέλει και αυτός να προσφέρει με τον δικό του τρόπο.

Κρατώντας τις καλές εικόνες από πολλές πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού όπου έζησε, ανέφερε ότι καλό θα ήταν να δούμε και ανάλογες εικόνες και στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.

Η απόφασή του να είναι μαζί με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο πηγάζει από την αναγνώριση του ολοκληρωμένου και κοστολογημένου προγράμματος που έχει ο Ανδρέας Βασιλόπουλος.

Απομένει στους δημότες-ψηφοφόρους να αξιολογήσουν τον Κυριάκο και περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα στις 8 του Οκτώβρη!