Χαρά Ιωαννίδου: Ο δήμος εκτός από όμορφος μπορεί να γίνει και ελκυστικός

Χαρά Ιωαννίδου

Η Χαρά Ιωαννίδου, οπτικός οπτομέτρης και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την «Δύναμη Ανάπτυξης» και υπ. Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου τον Ανδρέα Βασιλόπουλο, αναδεικνύεται ως μια δυναμική παρουσία στην τοπική πολιτική σκηνή.
Σε μια αναμφίβολα απολαυστική εμφάνισή της, στην εκπομπή «Who is who», αποκάλυψε την πρόθεσή της να εισέλθει στην τοπική αυτοδιοίκηση και να επιφέρει αλλαγές.

Η Χαρά Ιωαννίδου, ανήκει στη «Δύναμη Ανάπτυξης» και με υπ. δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου τον Ανδρέα Βασιλόπουλο, έχουν θέσει ως στόχο να μετατρέψουν τον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, σε ένα ελκυστικό δήμο.

Χαρά Ιωαννίδου

«Ο δήμος είναι σαν το σπίτι μου και θέλω όπως το σπίτι μου να είναι όλα τακτοποιημένα» ανέφερε η Χαρά Ιωαννίδου, η οποία παράλληλα και ως επαγγελματίες, αναφέρει ότι βασική της επιδίωξη είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της τοπικής αγοράς προσκαλώντας τους δημότες να υποστηρίξουν τα τοπικά καταστήματα και να προωθήσουν την τοπική οικονομία.

Απαντώντας στο ερώτημα «Γιατί με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο» αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη παρουσία του Ανδρέα Βασιλόπουλου, όλα αυτά τα χρόνια, ο οποίος και από την θέση της αντιπολίτευσης δεν αναλώθηκε σε μια στείρα κριτική αλλά υπέβαλλε πολλές προτάσεις και ανέλαβε πολλές και συγκεκριμένες δράσεις.

Η Χαρά Ιωαννίδου και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, αποτελεί μια φωνή αλλαγής και ανανέωσης που αξίζει να ληφθεί υπόψη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.