ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ – Κυκλοφόρησε το τεύχος Ιουνίου 2023

Σε αυτό το τεύχος:
– ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ MAZI ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ
– 3η Ενημερωτική εκδήλωση για την ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
– ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ διοίκηση και ανοικτές υποθέσεις…
– Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας αλήθειες, ψέματα και παραλογισμοί
– Πρόταση της Δύναμης Ανάπτυξης στην ΕΥΔΑΠ για την αξιοποίηση των βόθρων
– Πανάκριβος ο απολογισμός για τον ΕΥΔΗΜΟ με τα χρήματα των πολιτών
– Κοιμητήριο οι θέσεις και το πρόγραμμα της Δύναμης Ανάπτυξης

Διαβάστε το editorial του υποψηφίου Δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου…

Φίλες και φίλοι,

με την ευκαιρία της κυκλοφορίας της καλοκαιρινής έκδοσης του ενημερωτικού μας εντύπου, ξεκινάμε και επίσημα την προεκλογική περίοδο.

Κρατώντας ξεκάθαρη απόσταση από την τοξικότητα που έχει δημιουργήσει στον Δήμο μας ο νυν Δήμαρχος, έχω ζητήσει από τα στελέχη της παράταξής μας να μιλήσουμε με τα έργα μας.

Σας κοιτώ στα μάτια με καθαρότητα και αυτοπεποίθηση διότι έχουμε καταρτίσει σαφές πρόγραμμα και σαφείς δράσεις για κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που σήμερα αντιμετωπίζει η Ραφήνα και το Πικέρμι.

Σας κοιτώ στα μάτια διότι όλοι οι υποψήφιοι που απαρτίζουμε τη Δύναμη Ανάπτυξης είναι συνεργάτες και φίλοι που τους επέλεξα γιατί καθένας ξεχωριστά έχει κάτι να προσφέρει.

Σας κοιτώ στα μάτια γιατί όλοι μαζί, υποψήφιοι της παράταξής μου και πολίτες, συνδιαμορφώνουμε σήμερα τον τόπο που θέλουμε αύριο να ζούμε.

Χωρίς αλαζονεία, χωρίς δεύτερες σκέψεις και χωρίς άσκοπες εσωτερικές εντάσεις, είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα που απαντά στις ανάγκες σας, στις ανάγκες που εσείς μας βοηθάτε να αναλύσουμε.

Το επόμενο διάστημα θα συνεχίσουμε ακόμα πιο εντατικά τις συγκεντρώσεις σε όλους τους οικισμούς του Δήμου μας, σε κατοικίες φίλων, σε χώρους εστίασης και σε πλατείες.

Η μεγάλη συμμετοχή στις συγκεντρώσεις μας αποδεικνύει περίτρανα την ανάγκη της τοπικής μας κοινωνίας για αλλαγή. Επιβεβαιώνει όμως με τον πιο εμφατικό τρόπο και την αποδοχή των θέσεων της παράταξής μας για τη διοίκηση 2023-2028.

Σας ευχαριστώ.
Ανδρέας Βασιλόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου

τεύχος