Λάβρος εναντίον της Δημοτικής Αρχής, ο Σάββας Ιωαννίδης!

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου, Σάββας Ιωαννίδης, με την Παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης» κι επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ανδρέα Βασιλόπουλο, δεν κατάφερε να κρύψει την οργή και αγανάκτησή του, για τα κακώς κείμενα της περιοχής, στη συζήτηση που έλαβε χώρα στο στούντιο του OnCamera.gr και στην εκπομπή «Πριν… μιλήσει η Κάλπη» με παρουσιάστρια τη Βιργινία Μάρκου.

Ο κ. Ιωαννίδης, δημοσιοποιεί έτσι κι αλλιώς -συχνά πυκνά- τις απόψεις και παρατηρήσεις του, ειδικά για ζητήματα που απασχολούν τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες της Ραφήνας, ως καταστηματάρχης και ο ίδιος και στην ίδια λογική, βρήκε την ευκαιρία να τοποθετηθεί εκ νέου, στο βήμα που του δόθηκε.

Ιωαννίδης
Λάβρος εναντίον της Δημοτικής Αρχής, ο Σάββας Ιωαννίδης! 2

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στα εξής: α) στην εμπειρία που έχει αποκομίσει από τη δραστηριότητα κι εμπλοκή του πατέρα του, με την Αυτοδιοίκηση, β) την καθημερινή μάχη επιβίωσης του επαγγελματία, σ’ ένα ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον, με την ακρίβεια και τις συνεχείς ανατιμήσεις βασικών αγαθών, γ) την έλλειψη μπέσας στην Πολιτική και όσους δεν κρατούν τον λόγο τους, αλλά κι εκείνους που «ψηλώνουν με τον τίτλο του Αντιδημάρχου!».

Επιπλέον, ο Σάββας Ιωαννίδης χαρακτηρίζει «πολιτικό ψεύτη» τον Δήμαρχο Ευάγγελο Μπουρνούς, σημειώνοντας τα κάτωθι: «Κοροϊδεύει εδώ και χρόνια, ότι θα φτιάξει κυνοκομείο, ενώ ξόδεψε 8.000 ευρώ για ένα γατόσπιτο το οποίο έχει ήδη διαλυθεί! Λέει ψέματα για έργα που γίνονται στη Ραφήνα και τα παρουσιάζει ως δικά του, φτάνοντας στο σημείο να ισχυριστεί ότι και η οπτική ίνα που ήρθε στην πόλη, έγινε μετά από δικές του ενέργειες!!!Έχει φροντίσει ώστε, όλα τα τοπικά ΜΜΕ -μ’ ελάχιστες εξαιρέσεις- να… περνούν το δικό του αφήγημα, αποκλείοντας κάθε άλλη φωνή και άποψη. Οργανώνει και πραγματοποιεί εκδηλώσεις, οι οποίες δεν προσφέρουν το παραμικρό, στην πραγματική οικονομία του Δήμου, είναι εντελώς αδιάφορες και ανούσιες και τις εκμεταλλεύεται μόνο για τη φωτογραφία στα σόσιαλ μίντια και τα φιλικά του Μέσα Ενημέρωσης».

Η Δύναμη Ανάπτυξης φέρνει στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου νέο τρόπο διοίκησης. Δίπλα και όχι απέναντι στους πολίτες. Με συνεργασία και όχι αιφνιδιαστικές εκπλήξεις στην καθημερινότητα. Με πραγματικό ενδιαφέρον και όχι προσχηματικά έργα και εξαγγελίες. Με σεβασμό τις ανάγκες και τις προτάσεις των πολιτών και όχι απαξιωτικά σχόλια και αδιαφορία.
Η απρόσμενη ανταπόκριση του κόσμου φανερώνει τη μεγάλη ανάγκη για αλλαγή διοίκησης και μας γεμίζει ευθύνη για προτάσεις και δεσμεύσεις, σωστά μελετημένες και εφαρμόσιμες από το πρώτο κιόλας εξάμηνο που θα αναλάβουμε τη δημοτική διοίκηση Ραφήνας Πικερμίου.

ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ - CREATIVE PROJECTS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…

https://youtu.be/EYt97hTwo7w Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του Ανδρέα Λοβέρδου, Χειρουργός – Μαστολόγος – Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα μίλησε στο OnCamera.gr, δίδοντας το προσωπικό της…

https://youtu.be/YGFh03BN0eI Δικηγόρος – Συνήγορος συγγενών θύματος στην τραγωδία που έλαβε χώρα τον Ιούλη του 2018 στην ευρύτερη περιοχή του Ματιού, ο Γιάννης Καραγκούνης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του On Camera και…