«Προσχηματικός είστε εσείς κ. Μπουρνούς και όχι ο καθηγητής του Λυκείου»

Προσχηματικός είστε εσείς κ. Μπουρνούς και όχι ο καθηγητής του Λυκείου – Ανυπόστατα προσχήματα επικαλείται, κατά εντολή Μπουρνούς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Για άλλη μια φορά απεμπολεί το θεσμικό ρόλο του υποκύπτοντας στις πιέσεις του Δημάρχου να γίνει τηλεφωνικά η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να αποφύγει την αντιπολίτευση. Μάλιστα φτάνει στο σημείο να επικαλείται το νόμο περί πανδημίας COVID-19, ενώ παντού διεξάγονται κανονικά οι συνεδριάσεις.

Τουλάχιστον ας βρίσκατε κάποιους βάσιμους λόγους και όχι τις διατάξεις του Άρθρου 80 του Ν.4954/2022 που αναφέρεται σε «Λήψη αποφάσεων συλλογικών οργάνων Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού κατά το διάστημα ισχύος των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19».

Με τέτοιες προσχηματικές μεθοδεύσεις δεν πρόκειται κ. Μπουρνούς να μας φιμώσετε και θα υποστείτε τον έλεγχο των ενεργειών εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, όποτε αποφασίσετε την δια ζώσης διεξαγωγή του. Γιατί μπορεί να υπεκφεύγετε αρνούμενος να απαντήσετε στις ερωτήσεις του υποψηφίου δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου, αλλά τελικά θα υποχρεωθείτε να λογοδοτήσετε για τις απρέπειες σας ενώπιον των δημοτών, των καθηγητών και των μαθητών που σας παρακολουθούν με οργή.

καθηγητής
02d1ea22 79d2 7a2c bb8e 2c204664d6ff 11

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr