Κ. Μαϊόπουλος “Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος “βλέπει” το μελλον απέναντι σε ένα κ. Ε. Μπουρνούς που δεν ακούει κανένα”

Ο Κυριάκος Μαϊόπουλος, υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας – Πικερμίου της “Δύναμης Ανάπτυξης” καλεσμένος στην εκπομπή “Αντικριστά” του OnCamera.gr και στη Φωτεινή Νάσου, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι δήμοι, στον ορθό προγραμματισμό που πρέπει να έχουν και στην ικανότητα που πρέπει να έχει ο δήμαρχος για να ακούει την φωνή των πολιτών.

Ο Κυριάκος Μαϊόπουλος, δήλωσε ότι αναγνωρίζει τις προσπάθειες των εκάστοτε δημοτικών αρχών να κάνουν κάτι καλό στον δήμο, αλλά δυστυχώς δεν ξεκινούν με τον σωστό τρόπο.

Για τον Κυριάκο Μαϊόπουλο,ο δήμαρχος θα πρέπει να ξεκινάει με ένα σαφές σχέδιο, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πολιτών, διασφαλίζοντας ότι το σχέδιο είναι εφικτό και πρακτικό.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος συνέχισε τονίζοντας τη σημασία της ακρόασης των πολιτών. “Δυστυχώς, ο Ε. Μπουρνούς παριστάνει τον παντογνώστη και δεν ακούει τους πολίτες” δηλωσε ο Κ. Μαϊόπουλος αναφέροντας ότι είναι σημαντικό να ακούγονται και να λαμβάνονται υπόψη οι φωνές των πολιτών.

Ο Κυριάκος Μαϊόπουλος εξέφρασε τη στήριξή του στον Ανδρέα Βασιλόπουλο, όχι μόνο γιατί είναι τεχνοκράτης αλλά και γιατί βλέπει το μέλλον. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος τόνισε τη σημασία της ικανότητας των δημάρχων να μπορούν να προβλέπουν τις προκλήσεις και να είναι έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουν.

Τέλος, ο Κυριάκος Μαϊόπουλος σημείωσε ότι η πλειονότητα των κατοίκων που γνωρίζουν τον Ανδρέα Βασιλόπουλο και τους υπ. δημοτικούς του συμβούλους έχουν θετική γνώμη για αυτούς και αυτό θα είναι μια καλή αρχή καθώς η εμπιστοσύνη και ο αλληλοσεβασμός είναι το κύριο στοιχείο στη σχέση δημοτικής αρχής και δημοτών.

Μαϊόπουλος