Δήμος Παλλήνης: Κοινωνικό φροντιστήριο – Εγγραφές

||

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 σταμάτησαν τα μαθήματα για τη θερινή περίοδο των μαθητών που θα φοιτήσουν κατά το σχολικό έτος 2020-2021 στη Γ΄ Λυκείου.

Η φετινή χρονιά ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία λόγω του COVID 19 για όλους μας και τους καθηγητές και τους μαθητές μας. Στις 10 Μαρτίου σύμφωνα με τις οδηγίες διακόψαμε τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου όσον αφορά τη φυσική παρουσία των μαθητών μας.

Καθ όλη τη διάρκεια της διακοπής των μαθημάτων οι εθελοντές καθηγητές του φροντιστηρίου με όλους τους εναλλακτικούς τρόπους στάθηκαν δίπλα στους μαθητές της Β ΄και Γ΄ Λυκείου προκειμένου να μη διακοπεί η προετοιμασία τους. Αμέσως μετά την επανέναρξη των μαθημάτων με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κατά του κορωνοϊού και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΠΥΥ οι μαθητές μας επανήλθαν στα θρανία.

Οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους που εθελοντικά προσέφεραν διαχρονικά τις υπηρεσίες τους στο θεσμό του κοινωνικού Φροντιστηρίου, με αγάπη , προθυμία και μεγάλη διάθεση προσφοράς. Να είναι όλοι καλά και να πετύχουν στις επαγγελματικές και προσωπικές τους επιδιώξεις. Έχουν την ευγνωμοσύνη του Δήμου, των γονέων και των μαθητών τους.

Το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Παλλήνης είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές τον Σεπτέμβριο του 2020.

Οι εγγραφές και οι επανεγγραφές θα αρχίσουν τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 και ώρες 17:00- 21:00 στη γραμματεία του φροντιστηρίου επί της οδού Έντισον 3 στην Παλλήνη μέχρι την έναρξη των μαθημάτων .

Πληροφορίες για τις αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο τηλ. : 2106666782 κα Ανδριάνα Βαμβακίτου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.