Ιάκωβος Αρμάος: Πιο έτοιμος από ποτέ

“Πιο έτοιμος από ποτέ, ν’ αλλάξουμε τον τόπο μας” δήλωσε στη πρώτη του συνέντευξη ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα, ο κ. Ιάκωβος Αρμάος στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Πριν μιλήσει η… Κάλπη» την οποία παρουσιάζει η Βιργινία Μάρκου.

Στη συζήτηση ο κ. Αρμάος αναφέρθηκε επιγραμματικά, τόσο στα προηγούμενα χρόνια και στις θέσεις ευθύνης που είχε αναλάβει ως αιρετός όσο και στο σήμερα. Κυρίως όμως, στο αύριο που οραματίζεται για τον ενιαίο Δήμο Μαραθώνα.

Έχει τη σημασία του ν’ αναφερθεί πως ο γνωστός Αρχιτέκτονας από τη Νέα Μάκρη και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, δεν θέτει ως προαπαιτούμενο την εκλογή του, προκειμένου να βοηθήσει την περιοχή του και να προσφέρει όπου και όπως μπορεί (σ.σ. μέσα από τις υπηρεσίες του Τεχνικού του Γραφείου, αλλά και ως ιδιώτης). Ανέκαθεν, φρόντιζε να ενημερώνει τις εκάστοτε Διοικήσεις του τόπου – ανεξαρτήτως εάν είχε συνεργαστεί μαζί τους προεκλογικά ή όχι – ότι ήταν στη διάθεσή τους, να συνδράμει εκεί που θα του ζητηθεί. Έχει λοιπόν, αποδείξει στην πράξη ότι αυτοσκοπός του, ούτε ήταν ούτε είναι, η κατάκτηση δημοτικού «τίτλου» αφού πορεύεται με ανιδιοτέλεια, νιώθοντας ικανοποίηση όταν γίνονται έργα κι επιτυγχάνεται πρόοδος.

Στη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Ιάκωβος Αρμάος αισθάνεται έτοιμος ν’ ασχοληθεί με τα θέματα του Δήμου Μαραθώνα – περισσότερο από κάθε άλλη φορά – καθώς έχει τακτοποιήσει τα θέματα της επιχείρησής του. Εκτιμά πως η ερχόμενη δημοτική πενταετία θα είναι και η πιο κρίσιμη, αλλά και πρόσφορη στην ολοκλήρωση εκκρεμών ζητημάτων. Και τούτο, επειδή όπως τόνισε: «η θητεία 2010 – 2014 ήταν λίγο πολύ χαμένη, λόγω της αναγκαστικής συνένωσης των ΟΤΑ και η αμέσως επόμενη, απλά… καταστροφική!».

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις του κ. Αρμάου, σχετικά με:

  • τους λόγους που αποφάσισε να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα
  • τα σημαντικότερα έργα που θα έπρεπε να ξεκινήσουν «χθες»
  • αλλά και την είδηση που αποκαλύπτει για την επίσκεψη του ίδιου και του Δημάρχου Μαραθώνος στο Υπουργείο Οικονομικών, με ιδιαίτερα ουσιαστική ατζέντα για την περιοχή.