Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

 - OnCamera.gr

Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» θα πραγματοποιηθεί, για ενδέκατη συνεχή χρονιά, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

Μια εκδήλωση γεμάτη μοναδικά δώρα για όλη την οικογένεια και τους αγαπημένους μας.

Μια γιορτή γεμάτη εκπλήξεις και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Μια ευκαιρία συνάντησης φίλων της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» από όλη την Αττική που γίνονται μια Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά αγάπης για τους ασθενείς που δοκιμάζονται και τις οικογένειές τους.

Δωροαγορά - OnCamera.gr

Εκατοντάδες εθελοντών και υποστηρικτών συμβάλλουν στη διοργάνωση με προσφορές και προσωπικό χρόνο ενώ καθημερινά οι πολυάριθμοι χορηγοί μας μας αποστέλλουν υπέροχα είδη για τη Δωροαγορά και εξαιρετικά δώρα για τη Λαχειοφόρο κλήρωση. Ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ σε όλους από καρδιάς για τη στήριξη και την ανιδιοτελή προσφορά.

Όλοι εμείς στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», εθελοντές, προσωπικό και ασθενείς, περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία να σε καλωσορίσουμε στην καθιερωμένη αυτή γιορτή. Ύστερα από δύο έτη που οι συνθήκες της πανδημίας μάς είχαν επιβάλει τη διαδυκτιακή διεξαγωγή της, έφτασε η στιγμή που το προαύλιο και η αίθουσα εκδηλώσεων της Μονάδας θα ντυθούν γιορτινά και θα ανοίξουν τις πόρτες τους για να σε υποδεχθούν.

Σε περιμένουμε στη Δωροαγορά μας!