Θυμάστε την Μπέττυ από το «Λατρεμένοι μου Γείτονες»; Αγνώριστη 15 χρόνια μετά

 - OnCamera.gr

Η σειρά «Λατρεμένοι μου Γείτονες» αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες του Mega, ενώ μέχρι και σήμερα, τα επεισόδια που παίζονται σε επανάληψη στο Μεγάλο Κανάλι σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Ο Μπάμπης Μουστοξύδης (Κώστας Κόκλας) και η κομμώτρια σύζυγός του, Πελαγία (Άβα Γαλανοπούλου), πλούτισαν από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν η 10χρονη κόρη τους, Μπέττυ (Νεφέλη Κανάκη) κέρδισε το 1ο Βραβείο στον διαγωνισμό τραγουδιού Super Dream Idol 2007, καθώς και μια επιταγή 400.000 ευρώ.

Έτσι μετακόμισαν σε μία έπαυλη των βορείων προαστίων, δίπλα στον καταξιωμένο πλαστικό χειρουργό Βύρων Παπαπαύλου (Γιώργος Κωνσταντής) και τη μεγαλοαστή δημοσιογράφο γυναίκα του, Μιράντα (Αριέττα Μουτούση).

Μία κούκλα σήμερα η μικρή «Μπέττυ» από το Λατρεμένοι μου Γείτονες

Η Νεφέλη Κανάκη που υποδύθηκε την ταλαντούχα Μπέττυ στη σειρά έχει μεγαλώσει πολύ ενώ συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική μιας και έκανε και σπουδές πάνω στο αντικείμενο.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί, το νεαρό κορίτσι έχει διατηρήσει τα χαρακτηριστικά κόκκινα φουντωτά μαλλιά του, ενώ έχει μεγαλώσει και έχει εξελιχθεί σε μία εντυπωσιακή γυναίκα.

 - OnCamera.gr
 - OnCamera.gr
 - OnCamera.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ