«Αλέξανδρε αποτελείς φωτεινό παράδειγμα…»

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ - OnCamera.gr

«Αλέξανδρε αποτελείς φωτεινό παράδειγμα…» είναι λίγα από τα λόγια που έρχονται από τον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα από τον Αλέξανδρο Καλπογιαννάκη.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Νέων & Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης, τιμά τον σπουδαίο συναθλητή του, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία με αφορμή την τραγική είδηση για τον θάνατό του, που πάγωσε το Πανελλήνιο στις 14 Οκτωβρίου.

«Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Ένας συναθλητής ο οποίος τίμησε την Ελλάδα μας με τις ολυμπιακές του επιδόσεις και το ήθος του. Η πορεία του υπενθυμίζει σε όλους τη σπουδαιότητα της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της σημασίας να είμαστε παρόντες στη ζωή βοηθώντας τους συνανθρώπους μας.

Για εμένα όμως Αλέξανδρε αποτελείς φωτεινό παράδειγμα – και δέσμευση ζωής – ότι μπορούμε όλοι οι Έλληνες Ολυμπιονίκες να συμβάλλουμε για μία καλύτερη κοινωνία, με παιδιά που στον ελεύθερο χρόνο τους ακολουθούν τον αθλητισμό, με παράγοντες που από όποια θέση και εάν βρίσκονται προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και δημιουργούν υγιείς συνθήκες άθλησης των νέων. Αθάνατος!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ